La oss starte på året 2024!

Hei bloggen, da var vi i gang, året 2023 er lagt til forrige kapittel og nå begynner vi på et nytt et, hello 2024, jeg håper virkelig du blir et bra år!

Fjoråret 2023 var et ganske langt år, og mye skjedde, på alle fronter i livet ble det store forandringer. Det hele i fjor begynte med et stort oppgjør med meg selv, og for første gang dukket det opp en tanke om å kanskje prøve å planlegge litt ting fremover i livet, tiden går jo, og det kan være fint å ha litt retning på livet. I flere år har jeg tross alt levd veldig mye på en dag-for-dag filosofi, jeg gjør fortsatt det, men nå har jeg litt fastere rammer, og det er vel skummelt å si, men jeg har en viss rutine i livet nå, på godt og vondt.

Fjorårets nyttårsforsett var å lære meg et nytt språk, skaffe meg en ny hobby, og å fokusere mer på selvutvikling. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg gikk all-in for det, italiensk var det åpenbare valget. Det var jo egentlig slik at italiensk var årsaken til at jeg satte det målet om et nytt språk. Og jeg har brukt, og bruker fortsatt mye tid på det vakre språket, og jeg lærer stadig mer. Jeg har en lang vei til flytende, men alle må vi jo starte et sted. På ny hobby kan jeg takket være noen kollegaer på jobb legge til klatring som en ny hobby, jeg har høydeskrekk så at jeg skulle begynne med klatring hadde jeg aldri trodd. Men joda, slik ble det, det var utrolig skummelt i starten, men nå trives jeg veldig godt med det. Det siste punktet var selvutvikling, der har jeg også levert vil jeg si. Jeg har brukt mye tid på mindfulness, jobbet med meg selv pga omstillinger i hverdagen, og jeg føler jeg går inn i det nye året mye bedre enn hvordan jeg startet det i fjor.

Nyttårsforsetter for i år er å prøve å fortsette med de jeg begynte med i fjor, samt at jeg skal bruke mer tid på piano, og smått prøve å utfordre meg selv til å lære litt grunnleggende salsa dans. Akkurat den sistnevnte er jeg veldig skeptisk til, men vi får se i løpet av året om hvordan det går. Jeg føler nå uansett at jeg i år som i fjor har prøvd å holde forsettene ganske realistiske.

Allora, dette får greie seg som et første-innlegg for året 2024, hva som er i vente vet jeg ei, men jeg får håpe jeg klarer å få skrevet en del innlegg her igjennom året som kommer, det er i alle fall en plan.

#owlando