Heimatt tel jul

Da var tiden inne, jula er rett rundt hjørnet, og jeg fikk rett tida fløy fort som, noe som flyr fort. I skrivende stund sitter jeg på toget, på vei heimatt tel jul, for å si det slik det skal sies. Den siste uken på jobb gikk ganske fort, men den avsluttet med et helsikes kaos. Det dukket opp et uvær som fikk navnet Pia, det skulle vise seg å gjøre Fredagen ganske så hektisk. For det innnebar direkte masse forsinkelser og mange folk som aldri kom frem til sin sluttdestinasjon. Jeg må innrømme at det var ganske vondt å tenke på at flere av de jeg hadde kontakt med på Fredag faktisk ikke kommer hjem til jul, med mindre de velger å kjøre distansen. Stormen kom på verst tenkelige tidspunkt, men jeg tror vi klarte å få gjort det beste ut av situasjonen.

På fritiden skjedde det ikke stort mer, de siste ukene har jeg følt meg utrolig sliten, det er nok rester av Coronaen som henger igjen ( ikke ølen), jeg håper ettervirkningene ikke blir for lenge. Det er en ganske kjedelig tilstand å føle seg som en plombert moped som aldri klarer å yte fullt. Dette har jo resultert i null trening i Desember, med unntak av denne uken her. Ingen klatring har det heller blitt, den ble byttet ut med soving på sofaen etter jobb, men jeg tror kanskje kroppen trenger det for å raskere komme seg til hektene igjen. Skal vel ikke nekte for at det å ikke ha tatt noen særlig ferie på over 200 dager også kan ha en finger med i spillet, men det spiller ingen rolle nå, nå skal jeg hjem til jul og nyte rolige dager hjemme. Planen er å gjøre absolutt ingenting annet enn kun å feire jul med familien og å slappe av.

For å si det kort, jeg er klar for både jul og ferie, også kjent som juleferie! Det blir ikke noe mer jobb på meg i år, siden jeg ikke skal tilbake før 2. Januar. Når jeg tenker meg om så er det ikke bare tida frem til jul som har flydd avsted, det kan sies om hele året også. Det føles ut som det knapt har gått noen tid siden vi begynte 2023, og nå er det snart over. Mer om det kommer i et fremtidig innlegg, hvem vet, kanskje jeg begynner å få en rutine på bloggingen. Vi blogges!

#owlando