Om meg

Vegard Orlando

Yo, her har du meg, en 30 år gammel fyr med en masse ulike interesser innenfor alt og ingenting. Jeg lever for å leve livet på min egen måte, elsker reiselivet, fotografering, og andre kreative prosjekter selvfølgelig.

Jeg er en drømmer av natur, og trives godt med at jeg er akkurat sånn. Setter pris på en variert og spennende hverdag, og håper på å en dag finne meg en jobb der jeg kan blande interessene mine sammen for å skape noe nyttig.
I mellomtiden så tar jeg på meg freelance oppdrag.

Foto & Film

Det å ta bilder er noe jeg har gjort i mange år nå, det begynte tidlig med at jeg fikk låne pappa sitt gamle speilreflekskamera, og interessen er like stor den dag i dag. Jeg elsker å fotografere og å filme, rett og slett fordi det gir meg en mulighet til å ta vare på minner, og å vise verden slik jeg ser den.

 

Reiseliv

Noe av det første jeg gjorde i livet var å reise en lang distanse, hele veien fra Colombia til Norge. I tillegg har jeg to reiseglade foreldre som har tatt meg med på mange reiser rundt omkring i verden. Å reise er å leve, og det å kunne se verden, treffe nye mennesker, og å oppleve andre kulturer er det beste jeg vet.

 

Grafisk design

Lysten på å jobbe kreativt og det å lage logoer, figurer og lignende gjorde at jeg tok en utdannelse innenfor grafisk design. Et valg jeg ikke angrer på, og jeg håper at jeg en dag kan blande denne utdanningen sammen med interessen for foto og reise. Design er overalt i verden, og inspirasjon finnes overalt.

 

"Livet er et eventyr, så gjør det meste ut av det."