For en grusom vinter

Jeg vil dele noe med dere, det er ganske åpenbart men, det er kaldt! Ja det er noe så innmari kaldt nå for tiden, jeg vet at jeg på et tidspunkt ønsket meg en ordentlig vinter igjen. Men vet du hva? Jeg trekker det tilbake!

For det været vi har hatt nå i det siste er helt bak mål, det at vi søringer klager på været hele tiden når det kommer snø det er en ting, men akkurat nå så vil jeg si at disse klagene er gyldige, vi har drittvær nå. Temperaturen har vært borti -20 i Oslo i løpet av siste måneden, vi har hatt dager med kontinuerlig snø, og trafikken vår har blitt meget påvirket av dette. Ikke at jeg bryr meg om akkurat det, men jeg bryr meg om det faktum at jeg faktisk MÅ ut noen ganger pga jobb og annet.

Eneste jeg ville ut for en gang utenom noe jeg måtte var for å ta bildet som du nå kan se som innleggsbildet, jeg har lagt det ut en ekstra gang ovenfor her bare slik at du får se det. Den dagen så blåste det heftig, og det var ca 12 minusgrader. Jeg stod ute ca en time, og var så skadet da jeg omsider kom meg til en kafe at jeg ble værende inne i to timer før varmen virkelig var tilbake i meg igjen.

Ja du har lest rett, alt til nå har bare vært klaging, og dersom ikke tittelen avslørte det, så er det nettopp det dette har vært. Nå er den over, og om noen få dager skal jeg forlate alt dette, da stikker jeg til Thailand, og forhåpentligvis så har vinteren roet seg i det jeg kommer tilbake. Mer om dette senere.

Vi blogges!

#owlando