På tampen av November

Se her a, November er snart forbi, og jeg synes det knapt har gått tid siden sist jeg skrev et innlegg her. Tydeligvis at tida begynner å gå litt for raskt for meg, jeg har i tillegg fylt år, enda et bevis på at tida går raskere jo eldre man blir. Men hey, det er ikke det jeg skal skrive om nå, for nå skal det oppsummeres. For hva har skjedd i November, og hvorfor gjør jeg disse oppsummeringene heller enn å bare skrive oftere?

Starten av November var ganske rolig, ikke så mye planer, bare den vanlige A4-rutinen som nevnt tidligere, jeg har i løpet av måneden begynt å lese litt mer om effektivisering, og hva man kan gjøre personlig for å bli en bedre person. Jeg vurderer å starte nyåret eller evt Desember med noen personlige challenges, både for fun, men også fordi det på sikt gjør at jeg får mer ut av livet. Selv om jeg føler at jeg er i en slags rutine nå, så er det ganske mye tid som går med til, nada. Tid som sikkert kunne brukes mer effektivt,

Allora, det kan være alderen som gjør det, men jeg har i det siste begynt å føle på den samme gamle greia igjen, det at tid jeg for eksempel bruker på gaming, kunne vært bedre brukt på å lære meg noe nyttig noe eller å gjøre noe mer produktivt noe. Jeg hater litt når den følelsen kommer, for det å game er jo moro, sosialt og spennende det også. Men det slår meg ofte etter noen timers spilling at jeg personlig har forbedret nada, eller utrettet nada i den virkelige verden, og det plager meg. Dette henger vel litt sammen med det at jeg i siste tiden har fokusert litt mer på å lese saker om produktive og effektive folk, men vi får se hva det bunner ut i.

Annet enn det så har det vært bursdager, Anna har hatt bursdag, jeg har selv hatt bursdag. Og jeg må innrømme at det var en dårlig ide å gjøre sånne oppsummeringer så sent i måneden for jeg husker ikke så mye av alt annet som denne måneden har brakt, men det har vært en fin måned, ingen tvil om det. Jeg har lært mer Italiensk, og dag for dag så føler jeg at jeg får litt ekstra motivasjon, og jeg har mye gode folk rundt meg til å hjelpe med dette.

Det var også spill-expo dette året, det pleier som regel å være helgen jeg har bursdag men denne gangen var det helgen etter. Samma det, det var en veldig kald opplevelse å komme seg dit, men det var utrolig fint å få sett messen igjen. Messen var større nå enn tidligere år, så det er godt å se at nerde-kulturen blomstrer som aldri før. Den dagen vil jeg i alle fall huske, for det var en utrolig fin dag i hyggelig selskap.

Utover det så har det ikke skjedd stort denne måneden, November gikk vel i grunn rolig for seg. Jo satan, jeg glemte nesten, jeg fullførte Movember greia, det å ikke barbere seg på en måned. Resulatet ble som forventet, skuffende. Slik går det når man knapt har skjeggvekst…
Allora, nå teller vi snart ned til jul! Vi blogges folkens!

#owlando