Nedtellingen er i gang

Startskuddet gikk den 1. Desember, julekalendere begynte å vises på tv igjen, det er offisielt lov å kjøpe julebrus og kalendere, og det er på tide med litt julepynt igjen. For min del ble det første gang at jeg faktisk pynter leiligheten min til jul, som regel har jeg aldri gjort det. Årsaken er rett og slett fordi jeg aldri er her i jula, men i år fikk jeg veldig lyst til å gjøre det litt julete. Så jeg kjøpte både lysestake, to julestjerner, selvlysende snømann og flere nisser. Alt standard jul du kan tenke deg, jeg føler fortsatt jeg mangler noe, men det er greit, for første gang å være så er det godt nok.

Vi har også gjort det ganske så julekoselig på kontoret har jeg hørt rykter om, årsaken til at jeg ikke vet noe om dette er fordi jeg har tilbrakt de siste dagene hjemme med det viruset som var så trendy i 2020. Yes da, det traff meg igjen, det bor vel litt troll i ord når jeg kan huske meg selv ha sagt at det kunne vært fint å ha noen dager av bare til å være sånn litt pjusk. Grunnen til det er fordi det har vært så mye sjukdom på jobb, så jeg var vel litt misunnelig på de som kunne være hjemme i det øyeblikket jeg sa det. Men nå har jeg fått nok, tre dager hjemme på sofaen med null energi og ork til noe som helst er nok, jeg vil tilbake, og i morgen skal jeg tilbake. Akkurat i tide til julebord og hygge, får bare håpe kroppen er helt med. Men jeg føler meg betydelig bedre i dag altså, så jeg satser nå på at kroppen er klar!

Rett før utbruddet så rakk jeg i alle fall en tur til Bærums verk sammen med Anna og Hans, det var like fint og julete der som alltid. Femten minusgrader la dog en liten demper på hvor lenge vi orket å være der ute, men det var alt i alt en fin tur. Kvelden deretter så startet jo virus eventyret, så etter det har jeg ikke gjort stort annet enn å ha Disney maraton, og å se ferdig hele Scott Pilgrim serien. Og sovet, jeg har sovet meget mye siste dagene, kanskje derfor jeg føler meg eksepsjonelt våken nå, og faktisk i stand til å blogge.

Legit føles det ut som jeg faktisk har fått noe tilbake ved å ha hatt covid for andre gang, noe jeg følte jeg mistet første gangen. Umulig å si hva det kan være, men det er nå sånn det føles. Mye rart skal man oppleve, men jeg håper nå at jeg er ferdig med Covid for både 2023 og 2024, for det frister ikke akkurat å kjøre en runde til med dette.

Det nærmer seg jo slutten av året, og da er det jo blitt en tradisjon at Spotify kommer ut med din personlige lyttestatistikk for året som har gått, det samme gjorde DuoLingo i år. Så her deler jeg med meg mine to bilder fra disse to tjenestene, vil du vite mer om det der kan du følge min instagram konto @owlando, der poster jeg alltid mine WRAPPED greier.

Nå har jeg vært flink å oppdatert bloggen igjen, så nå føler jeg meg stolt her, det kan godt være det dukker opp en kategori til her som heter tegning. Jeg har bare lyst til å low-key tegne litt, med inspirasjon fra Jenny Jordahl og Bjarne. Jeg har i to år hatt en iPad Pro med tegnepenn, og bare aldri brukt den, kanskje det skal bli en av mine nye greier for 2024. Kanskje det er året jeg skal lære meg å ikke være så perfeksjonist og kritisk til hva jeg produserer, kanskje jeg skal ta turen innom boken “Kunsten å gi faen” nå på tampen av 2023. Det er en god plan, den kjører vi på!

Vi har alt kommet en fjerdel på vei til jul, og halvparten av den har jeg tilbrakt med viruset, så krysser fingrene for at resten av tiden frem til jul blir bedre!

#owlando