November i anmarsj

Så da var det altså denne måneden igjen, den såkalt bursdagsmåneden. Tida flyr og jeg synes ikke det var lenge siden sist egentlig, men jeg har bestemt meg for en ganske enkel greie nå, i anledning bursdagen og at jeg faktisk har tatt vare på alt i denne bloggen til tross for re-makes og re-brands. Jeg skal slippe ut alle innleggene som var, og gi litt f i at det står masse greier her uten bilder, kanskje når jeg har tid en dag så kan jeg også legge til bilder del for del slik at det ser litt bedre ut. Du kan finne alle tidligere innlegg her i arkivet.

November er også måneden da vi har fått både snøkaos (teknisk sett Oktober) men det varte ut til November. På jobben så går det sin vante gang, dog litt mindre siden vi har begynt med vinter sesongen, noe som betyr at vi har færre ruter enn i andre sesonger. Det går helt greit for min del, bortsett fra at det skjøt en pil igjennom min plan om å reise til Milano. For nå flyr vi ikke dit lengre, og planen om å besøke Sicillia forsvant sammen med den, for det var enda mer vrient å komme seg dit uten fly. Ikke umulig, men absolutt litt mer tidkrevende uten fly enn med fly, logisk nok.

Jeg lengter etter Italia, og nå som vi har både snøstorm, vind, trafikkkaos og alt det der, så vil jeg aller helst ha varme. Jeg søker varmen slik som fuglen, de typene som reiser sørover du vet. Jeg har gjentatte ganger den siste måneden spurt meg selv, hvorfor bor jeg egentlig i Norge fortsatt? Jeg er ikke overbegeistret over snø, jeg liker ikke kulden, og jeg er ei heller en vintersport person. Så teknisk sett er det bare en halvdel av året som jeg bare er innendørs og ikke gjør stort. Ville jeg ikke fått mer ut av året dersom jeg ikke hadde vinter? Det samme gjelder treningen min, ofte er jeg veldig på og ivrig om vår, sommer og høst. Så går jeg i dvale igjennom vinteren og mister det miste av den effekten jeg fikk av treningen frem til da, sånn har det vært siden, tja, alltid?

Joda, neida, det hadde nå vært fint å kunne bo et annet sted, og spør du meg hvor så tror jeg svaret fort hadde blitt Italia. Kjenner du meg så vet du svaret godt, og kjenner du meg ikke så vet du svaret nå uansett. Eneste ulempen med det så lang jeg kan se ( jeg kjenner ikke landet som annet enn turist) er at jeg sikkert ville lagt på meg ganske mye da jeg elsker så mye av maten der. Men, en venn av meg har alltid hatt et ønske om å se meg som tjukk, jeg går ut ifra at det ønsket går i oppfyllelse dersom jeg flytter til Italia noengang. Men enn så lenge så må jeg lære meg språket bedre! Noe jeg jobber aktivt med, i skrivende stund faktisk.

Tja hva mer har skjedd siden sist jeg skrev, jo vi har hatt halloween fest på House of Nerds, Mario lansering, Sonic Superstars har hatt release, og jeg har vært ute på byen med mine gamle kollegaer fra IT avdelingen, de fra Spania og Riga. Det har alt i alt vært en utrolig fin måned, altså Oktober. November har så vidt begynt, så hva som venter her vet jeg ikke, med unntak av to ting. Anna sin bursdag, og min bursdag, det er vel de eneste to tingene jeg har på kalenderen så langt. Resten tar vi som det kommer, just wing it you know!

#owlando