Hvem er jeg? En slags introduksjon

Ciao, navnet mitt er Vegard Orlando, og jeg er personen bak denne bloggen. Jeg ble født i Colombia og ble adoptert til Norge ganske kort tid etter starten på livet og nøt en fin oppvekst i Norge. Min mor og far elsker å reise, og det er noe jeg nøt godt av, og jeg kan lett si at jeg også elsker å reise. Kort og godt så lever jeg for å reise, og benytter muligheten ved enhver anledning. Dette vil sannsynligvis speiles i nettsiden, hvis ikke så har jeg definitivt gjort noe feil. Allora, i min barndom plukket jeg opp interessen for fotografering og tegning, dette er to interesser jeg har med meg den dag i dag. Videre i livet så tok jeg utdanning innenfor fotografering, grafisk design og digital historiefortelling, med andre ord valgte jeg en kreativ vei i livet. Jeg er veldig glad i digitale medier, og har erklært meg selv som innholdsskaper. Selv om jeg til tider er elendig på å produsere nettopp dette, men hei, vi har alle våre forbedringspotensialer, dette er en av mine.

Foruten det så lever jeg på en dag for dag basis, akkurat som bjørnen Balloo fra Jungelboken. Du vet aldri hva livet bringer uansett, så å planlegge langsiktig er ikke akkurat noe jeg gjør. Noen synes det er litt rart hvordan jeg klarer å leve slik, men for meg er det ganske normalt. Noe som er unormalt for meg er å kunne vite nøyaktig hva man skal spise til middag to og en halv uke frem i tid. Vi er alle forskjellige, det finnes ingen rett eller gal måte å leve på, det viktigste er å leve slik man selv ønsker, det er det viktigste.

Apropos bøker, jeg har nevnt tidligere at jeg ser på livet som en bok, en bok som skrives underveis, dag for dag. Hver dag er en ny side, den skrives time for time, boken er ikke ferdig før man dør, og forhåpentligvis har man klart å fylle boken sin med masse eventyr og spennende kapitler. Det er mitt ønske for min bok. Jeg vil skrive en bestselger!

“Life is an adventure, make the most of it!”

Vegard O.

I tillegg til alt annet nevnt ovenfor så må jeg legge til at jeg er veldig glad i dyr, spesielt katter og fugler. En lengre periode var jeg hovedsaklig en fuglefotograf, men etter hvert begynte jeg stadig å ta mer varierende bilder, nå i dag tar jeg bilder av alt mulig. Jeg er svak for Italiensk mat, og Italia generelt, og for tiden så holder jeg på å lære meg å snakke Italiensk. Allora, det er ikke lett, men jeg kommer til å klare det, per certo! Som folk flest så liker jeg å sosialisere, høre på musikk, oppdage nye plasser både i innland og utland, og generelt bare ha det godt. Livet er for kort for noe annet!

Hmmmm, er det noe mer jeg burde legge til her nå, sannsynligvis, men ikke som jeg kommer på i farta. Hvis du har lyst til å bli bedre kjent med meg så er mitt beste tips å følge denne bloggen eller noen av mine andre sosiale medier, disse finner du på Om meg siden her.

#owlando