Hei verden, velkommen til bloggen!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

WordPress.org

Velkommen til versjon 4.0 av bloggen min, til de som kjenner meg så er ikke dette uvanlig, ny måned, nye muligheter. Jeg starter igjen med blanke ark, en greie jeg liker å gjøre rett som det er. Alt av tidligere blogginnlegg har blitt sendt til det store arkivet, og jeg er klar for å “begynne på nytt”. Det har tatt ganske lang tid, bloggelysten har vært fraværende lenge, det samme har fotointeressen. Jeg tror det har vært litt mye som har foregått i selve livet som de sier, da har mye av mine kreative interesser tatt en pause så og si. Det må innrømmes at jeg har savnet det veldig, både det å kunne holde på med bloggen, og det å ta seg en tur ut for å ta bilder i ny og ne, men nå får jeg håpe lysten er kommet tilbake for å bli.

Hva er planen fremover?

Selvfølgelig er det viktig å stille det spørsmålet, for hva var vel poenget med å lage bloggen på nytt og å stappe alt det tidligere inn i et arkiv dersom det ikke var noen plan for et fremtidig blogg-opplegg. Joda, planen er som følger, å holde det enkelt. Kort og godt, simpelt, lett! Og i det legger jeg fram en struktur og plan som skal gjøre det enklere å blogge, både på farten, og litt mer seriøse innlegg.

Hvis du er ny her på denne siden så kan jeg jo informere om at tingene jeg som oftest kommer til å poste her er relatert til enten foto, reiseliv, illustrasjoner, ting fra hverdagen, spill og annet chill. Så klart vil det sikkert dukke opp annet enn det også, men da har du i alle fall en pekepinn på hva du kan forvente.

En god blanding med andre ord, samtidig vil jeg få opp et lite galleri her med utvalgte favoritter blant mine egne bilder, og en kjapp utsikt over min Instagram feed. Før hadde jeg masse styr på bloggen min med både linker til det ene og det andre, men jeg føler at det ikke lengre passer meg, og ei heller mitt mål med denne nettsiden.

Nå vil jeg bare dele kjapt og enkelt, hva enn det måtte være, å ha et sted å skrive litt, og å poste litt bilder sånn forutenom det velkjente Insta-gamet. Språket i bloggen blir rett fra levra, og som oftest på Norsk. Men det kan komme små hint av Engelske innlegg her og der, alt etter hva som passer til hva. Jeg har også lagt til en knapp på siden som raskt oversetter bloggen til ønsket språk, dersom du som leser ikke er Norsk.

Jeg føler den nye versjonen av bloggen skal ha en no-limit holdning, som igjen skal gjøre det lettere for meg å ta fatt i blogge-pennen. Utover det så får man bare se hvordan det utvikler seg, beste tipset til deg som leser er å bare følge med fremover, det kommer snart et lite introduksjonsinnlegg også.

Og med det velger jeg å avslutte innlegget med å takke for din tid, håper du kommer tilbake med jevne mellomrom, takk for meg!

#owlando