Om meg

Ciao, her er jeg, fyren på bildet som bærer navnet Vegard Orlando. Mine hobbyer og lidenskaper i livet er fotografering, reiseliv, illustrasjon og løping. Det beste jeg vet i livet er å reise, og jeg benytter envher anledning til å gjøre nettopp det. Jeg har en drøm og ambisjon om å en gang finne eller skape en jobb som lar meg kombinere fotografering og reiseliv, slik at jeg kan leve av det, believe it!

I mellomtiden så holder jeg på med diverse greier online, som å lage videoer på YouTube, streame tv-spill på Twitch, lage illustrasjoner og å poste bilder på Instagram i ny og ne. Foruten det så liker jeg å trene, med fokus på å løpe, men også generell styrketrening. Jeg lever på en dag til dag basis, der jeg tar dagene som de kommer, just wing it er noe du ofte kan hører meg si.

Allora, vil du vite mer om meg så får du et godt innblikk i mitt liv ved å følge denne bloggen eller ved å sjekke mine kanaler på sosiale medier. Linkene til disse finner du nedenfor, takk for din tid.Kontakt meg!

Jeg tar forresten på meg freelance arbeid innenfor foto, video og design feltene.
Ta kontakt via skjemaet nedenfor så kan vi komme i gang med å lage noe stilig sammen!