Om meg

Vegard Orlando

Selverklært content creator


Ciao, her er jeg, fyren på bildet som bærer navnet Vegard Orlando. Mine hobbyer og lidenskaper i livet er fotografering, reiseliv, illustrasjon og løping. Det beste jeg vet i livet er å reise, og jeg benytter envher anledning til å gjøre nettopp det. Jeg har en drøm og ambisjon om å en gang finne eller skape en jobb som lar meg kombinere fotografering og reiseliv, og at jeg kan leve av det.

I mellomtiden så holder jeg på med diverse greier online, som å lage videoer på YouTube, streame tv-spill på Twitch, lage illustrasjoner og å poste bilder på Instagram i ny og ne. I samme tid så jobber jeg fulltid hos Norwegian med assistanse av de mange tusen reisende der ute. Det er gøy og utfordrende på samme tid, og jeg har gode kollegaer med meg så det er en jobb jeg trives godt med, det er selvfølgelig en bonus at det også er relatert til reiseliv, believe it!

Foruten det så liker jeg å trene, med fokus på å løpe, men også generell styrketrening. Det er viktig å holde seg i form så lenge som man kan. Foruten dette så lever jeg på en dag for dag basis, tar dagene som de kommer, er ikke så god på planlegging, og liker heller ikke å legge for mye planer. Man vet aldri hva livet har å by på, og jeg må vel innrømme at jeg liker å ha det på den måten. Just wing it, det kunne på en måte vært mitt slagord i mange tilfeller.

Hvis du vil vite mer om meg så får du et godt innblikk i mitt liv ved å følge denne bloggen, og også ved å sjekke mine kanaler på sosiale medier. Linkene til disse finner du nedenfor, du kan også sjekke ut dette introduksjonsinnlegget for mer informasjon om meg. Tusen takk for din tid, jeg håper du blir med videre.

– Vegard O –


Kontakt meg!

Jeg tar på meg freelance arbeid innenfor foto, video og design feltet. Bruk gjerne kontaktskjemaet nedenfor så kan vi komme i gang med å lage noe stilig!