Om meg

Vegard Orlando

Hoot, her har du meg, en 30 år gammel fyr med masse ulike interesser innenfor alt og ingenting. Jeg lever livet etter egen filosofi, livet er et eventyr der en selv er forfatter, gjør det meste ut av det! Jeg elsker reiselivet, fotografering, og andre kreative påfunn som kan krydre opp hverdagen litt.

Er en drømmer av natur, og trives godt med det. Setter pris på en variert og spennende hverdag. Jeg håper på å en dag finne meg en jobb der jeg kan blande interessene mine sammen for å skape noe nyttig. I mellomtiden så tar jeg på meg freelance oppdrag, og drifter denne bloggen med mer.

Foruten det så er jeg glad i livet, trives med å ta hver dag som de kommer. Interesser foruten det nevnte er vel tv-spill, trening, å spille piano, og å gjøre research på alt mulig rart. Har også en forkjærlighet for fugler, men er kjempe glad i dyr sånn generelt.

Vil du vite mer om meg, følg da gjerne med på denne bloggen, eller en av mine sosiale medie kanaler, jeg vil tro det er en god måte å bli bedre kjent med meg på. Takk for at du tok turen innom, og håper du liker det du måtte finne på mine sider. Ha en fin dag videre, og gjør det meste ut av den.

Owlando


Foto og film
Det å ta bilder er noe jeg har gjort i mange år nå, det begynte tidlig med at jeg fikk låne pappa sitt gamle speilreflekskamera, og interessen er like stor den dag i dag. Jeg elsker å fotografere og å filme, rett og slett fordi det gir meg en mulighet til å ta vare på mange minner, og det å kunne vise verden slik jeg ser den.
Reiseliv
Noe av det første jeg gjorde i livet var å reise en lang distanse, hele veien fra Colombia til Norge. I tillegg har jeg to reiseglade foreldre som har tatt meg med på mange reiser rundt omkring i verden. Å reise er å leve, og det å kunne se verden, treffe nye mennesker, og å oppleve andre kulturer er det beste jeg vet.
Grafisk design
Lysten på å jobbe kreativt og det å lage logoer, figurer og lignende gjorde at jeg tok en utdannelse innenfor grafisk design. Et valg jeg ikke angrer på, og jeg håper at jeg en dag kan blande denne utdanningen sammen med interessen for foto og reise. Design og inspirasjon er overalt i verden.