Hei August

Det går sånn ca en måned mellom hver gang, kun avbrutt av små innlegg de gangene jeg kommer på det i farta. En ny måned er i gang, teknisk sett er høydepunktet av norsk sommer forbi for denne gang, men vi kan jo alltids få en sommerlig August måned også, hvem vet.

Folk begynner å komme tilbake på jobb og i dag var en ganske hektisk dag sammenlignet med de forrige ukene. Men det er godt å se folk igjen også, selv om jeg kommer til å savne det å ha på høy musikk og å høre på podcast. Men jeg tror jeg kommer til å gjøre det i ny og ne uansett, jeg har jo ørepropper.

Det er ikke mye nytt å melde, sommeren kom og det ble mye sommerlige aktiviteter. Sol, bading, middager ute, litt fest og en tur til Nord Norge for å oppleve midnattsol. Og store ferien har det ikke vært i år til nå, men jeg håper på å komme meg til Italia eller noe i løpet av høsten.

Planene for denne måneden er å komme igang med trening igjen som vanlig, og å få meg noen bedre rutiner på ting og tang. Det er ikke så mye som skal til, men det er hardt å begynne. Jeg er mer motivert nå enn tidligere, så får vi se hva måneder bringer.

Nå er det straks natta, i morgen venter en ny dag. Og skulle det bli eneste innlegget i august så ønsker jeg dere alle en riktig flott August måned.

Owlando