Hei verden 2.0

Hei verden, og hei folkens, dette er en slags re-boot av hele bloggen. Og ja, jeg vet hva du tenker, dersom du er en av de få som følger med på denne bloggen. Men nei, jeg skal IKKE slette alt av innehold og starte på nytt med blanke ark, som så ofte har skjedd i tidligere tilfeller. Men allikevel skal det gjøres en reboot, og med det så har jeg bestemt å endre hele stilen på bloggen. Den har tross alt hatt så og si samme utseende de siste fem årene. Fornyelse er bra skal det sies, så vi får håpe det stemmer, det blir nå slik uansett hvordan det går.

Logoen skal også få seg en finpuss, men jeg kan avsløre at det ikke blir så store endringene der, for nå. Hvem vet, ting kan jo alltids endre seg, men jeg føler at jeg er ganske fornøyd med den retningen og stilen den har i skrivende stund. Jeg har fått opp kategorier, og gjort det slik at alle poster fra tidligere av nå har fått merket arkivert, som vil si at de er nøyaktig det, arkivert. Dette er da den nye geniale måten jeg kan slette de på uten at de er slettet, skjønner? Det er ikke så farlig, de er der.

Portefølje og galleriet kommer til å endres også, både fordi jeg enda ikke har funnet noen verdig og grei måte å lage portefølje på. Som igjen er en av grunnene til at jeg hadde det forrige utseendet så lenge som jeg hadde, der var nemlig portefølje delen innebygget som en del av tema utseendet. Og jeg skal bli flinkere til å oppdatere de statiske delene av denne nettsiden.

Igjen har jeg merket at det tar tid mellom hver gang det kommer et innlegg, det har som alltid sine grunner i både jevnlig mangel på noe å skrive om, og på andre siden iblant tid til å faktisk skrive. Dårlige rutiner, men jeg jobber med det, og håper på å kunne få på plass bedre rutiner der altså. Igjen, det sier jeg jo hele tiden, men det er en grunn til at jeg ofte omtaler meg selv som en sporadisk blogger. Sporadisk betyr at noe forekommer spredt, her og der, nå og da eller med mellomrom. Og det stemmer jo helt perfekt på min blogg-frekvens.

Nå fremover skal det bli fokus på oppdaterte bilder, en fungerende instagram feed, og et logisk kategorisystem for kommende innlegg. I samme tid vil jeg gjøre alt mer minimalistisk, men samtidig få fremhevet bilder, det er litt triksing som må til for å få dette i gang, men jeg håper og tror at ved å følge planen min, så vil det gå i orden. Den som følger med og venter vil få svar! Takk for nå, og igjen, velkommen til nye bloggen!

#Owlando