Natt til Mandag

Det er natt til mandag, klokken nærmer seg brått 1, og jeg er fortsatt våken. Det kan sikkert skyldes at jeg drakk en stor kaffe mokka ganske sent, jeg vet jo selv hvordan jeg reagerer på koffein, så jeg spår at det blir lite søvn i natt, og at Mandag morgen på jobb kan bli et slit. Jeg har i den anledning tatt to sovetabletter i håp om at det hjelper.

I skrivende stund så ser jeg på den nyeste Beavis & Butthead filmen, og den forrige så jeg tidligere i dag. Det er over 20 mellom disse filmene, og karakterene er jo ganske kjente, til tross for at det var et veldig rart program den tiden det ble vist på tv. Kort sagt, det er to idioter som havner på eventyr, som en slags ekstra dum utgave av Dum og Dummere.

Helgen har vært rolig og fin, og jeg ville ikke ha hatt den noe annerledes enn hva den ble. Det er virkelig godt med sånne langhelger, skal ikke nekte på det. Været har vært veldig opp og ned, men det har passet perfekt, så i samme tid begynte jeg å ommøblere hjemme, og å rydde. Det ble jeg aldri ferdig med, så jeg må prøve å få ordnet det i morgen på et eller annet tidspunkt.

Det var vel egentlig det jeg orket å skrive nå i natt, men jeg skal som sagt prøve å få i gang denne bloggen nå. Allora, da var det bedre å skrive enn å ikke skrive. Takk for meg, og håper alle har hatt en fin helg, og at dere sover godt, det skal jeg forsøke nå også.

God natt!

#owlando