Godt nytt år, velkommen til det nye 2022!

Godt nytt år folkens! Velkommen inn til 2022 og den første dagen i dette nye året. Håper dere hadde en fin feiring og at den første dagen startet bra.

Det er tiden for nyttårsforsetter, igjen, og klarte jeg de forrige? Nei det gjorde jeg absolutt ikke, der er som det er med de fleste føler jeg. Man starter året med godt mot og fokusert på forsettet. Men så etter uke 2 så glemmer man det frem til desember og da kommer man på at faen, det var det ja. Vel vel, neste år!

I år 2022 skal jeg lære meg mer piano, jeg skal prøve nye ting, og fokusere på selvforbedring både mentalt og fysisk. Jeg føler det kan være greit å bare gjøre det sånn. Man vet jo aldri hva året bringer av både oppturer og nedturer, så her går jeg inn med åpenhet. I tillegg skal jeg jo bli flinkere til å oppdatere bloggen, noe som jeg gjør akkurat nå.

Det har nesten blitt en tradisjon det å gå på kino 1. Nyttårsdag, og i dag ble det 3 nøtter til Askepott, en utrolig fin film. Og selv om dette er en ny utgave av en film som for mange er selve juletradisjonen, så var dette første gangen jeg så den. Jeg likte den, og dette kan godt bli en julefilm jeg ser hver jul.

Foruten det ble det pizza og Mesternes mester, samt noen timer Destiny2 på slutten av dagen. Dette var en veldig god start på det nye året, og jeg håper dere også hadde en fin start.

Igjen, godt nyttår folkens!

#owlando