Farvel år 2021! Takk for denne gang!

Da var man her igjen, på tampen av et år, og uansett om man er klar eller ikke så kommer det snart et nytt et. Og hva pleier man å gjøre på tampen av et år, jo man oppsummerer eller skriver et resyme for året som var. Så 2021, hva har du bydd på.

Jeg gikk inn i året 2021 som arbeidsledig, i en tung periode der jeg på en måte hadde gitt opp jobbsøket for en liten periode. For ja det er ganske kjedelig å holde på å søke og søke på alt mulig, samtidig når man først er i nøden så kan man ikke heller velge og vrake. En av mine hovedmål så langt det går har jo alltid vært å kunne velge noe man kan trives med. En jobb skal tross alt være 37,5 time i uken, så det BØR være noe du trives med. For meg er det mye viktigere enn at lønna skal være skyhøy, en fin ting hadde jo vært om man traff blink på både trivsel og lønn.

Året startet ganske sprekt, og grunnen til det var vel at vi pga virus situasjonen i landet var helt nedstengt. Ingenting var åpent av restauranter, utesteder, kinoer og alt det der. Det ble mye løpeturer rundt Sognsvann i grytidlige tider, det lot seg jo gjøre siden jeg ikke hadde jobb å gå til. Det ble mye trening og jeg var i ganske god form i starten av året. Men det dabbet av når jeg fikk litt problemer med å overbelastning en gang i April måned. Jeg ble meldt på et jobbsøker kurs via NAV sånn rundt sommertider, noe som i seg selv var greit. I starten var det totalt unyttig, men mot slutten av kurset så ble det stor fremgang. I samme tid så kom sommervarmen, og det ble stadig vanskeligere å være innendørs.

Landet hadde på denne tiden åpnet opp litt mer og det ble stadig vekk bading og spising ute, det var ganske deilig. Jeg tok meg en aldri så liten sommerferie, altså det at jeg la det å søke jobb på hyllen for det meste. Jeg hadde kurset, og det var greit nok inntil videre. Helt ærlig så har jeg aldri følt for å jobbe på sommeren uansett, det er en for fin tid til å sitte inne å råtne på et kontor eller hva enn man gjør. Men realiteten er jo ikke sånn, jobb må man jo ha uansett om det er vinter, vår sommer eller høst. Men siden jeg fortsatt var arbeidsledig var det greit i mitt hode å bare ta fri fra alt denne perioden. Jeg dro med familien på Norgesferie, i fjor tok vi Nord-Norge, i år tok vi Vestlandet.

Vestlandet viste seg fra sin beste side og vi fikk besøkt en del av postkort-Norge plassene, deriblant Ålesund, Geiranger, Hellesylt, og selvfølgelig var jo Trollstigen på denne lista. I tillegg fikk jeg endelig besøkt Grandiosa fabrikken på Stranda, det var et ganske betydningsfult besøkt for en som digger Grandiosa og sannsynligvis lå på pallplass i å ha spist mest Grandiosa over en ti-års periode.

Mot sommerens slutt så åpnet Norge stadig mer opp, jeg fikk meg en jobb, og det ble endelig møter med Nerdelandslaget på House of Nerds. Jevnlige møter ble det til, og i en periode på høsten så var det to eventer hver uke. Hver Tirsdag var det perlekveld på Nerdehuset, og på Onsdager var det liveshow med Rune & Karl fra LevelUp. Akkurat den perioden der i starten var gull. Litt senere så måtte de gi seg med nettopp ukentlige shows, det ble heller månedlig. Og nå er jo alt nedstengt igjen så nå er det absolutt ingenting. Heldigvis er både Nerdelandslaget og LevelUp ganske aktive på nett, så man får med seg god stemning uansett om ting er stengt.

Så ja, året 2021 har vært en liten tornado, både på godt og ondt. Man har lært ¨å føle på mye i dette året, og jeg tror det er sånn mange har hatt det. Uansett har jeg ikke noe å klage på, jeg har det bra, meg og mine nærmeste er friske, til syvende og sist er det faktisk kun det som betyr noe. Landet kan være stengt for min del så lenge de rundt meg har det bra. Men nå er jeg spent på hva 2022 har å by på, jeg sa det i fjor også. Men før jeg vet ordet av det igjen så sitter jeg her å skriver 2022 resyme.

Jeg har hatt en lang pause fra bloggen og sosiale medier generelt, men jeg skal prøve å komme tilbake i gamet nå fremover. Men nå gjenstår bare å ønske dere alle et godt nytt år, måtte mye bra komme i 2022 for dere alle. Godt nytt år!

#owlando