Og da var det plutselig Lørdag igjen

Se på det, da var det Lørdag igjen, uka har flydd avsted på et eller annet vis. Slik er det, og denne uka har det skjedd ganske mye, men samtidig ingenting, det er fascinerende hvordan slike ting går an. Men sånn er det å jobbe, det er arbeidets små mirakler. Så hva har egentlig skjedd?

Denne uken så har sjefen selv vært sykemeldt, det er usikkert hvor lenge det faktisk varer, og som følge av det så har undertegnede fått en del av det ansvaret istedenfor. I tillegg til det så fikk vi tre nyansatte på Mandag, alt dette fikk jeg vite klokka 08.30 på morgenen, og de nye møtte opp klokka 09.00. Med andre ord kort tid på å forberede et opplegg for de nye, men jeg er ganske god på å ta ting på sparket, og ja, det er uansett ikke noe annet man får gjort når det blir slik.

Men det stoppa ikke der, den første som ankom var litt av en shocker, det var nemlig en fyr jeg gikk i klasse med på videregående. Knapt sett fyren siden den gang, så det var jo ganske tilfeldig, verden er ikke stor, og det blir bevist gang på gang. Samt med han kom det jo to til, veldig hyggelige folk ser det ut til. Og etter en uke med dem så virker det som at teamet vårt endelig blir styrka og kan få den trivsel-boosten det trenger. Beklageligvis var det ikke så mye å gjøre denne uken sånn jobbmessig, men det er på grunn av rutiner og tjenestestopp i firmaet.

Vi brukte mest mulig tid på å egentlig sitte på kontoret og på kjøkkenet for å gå igjennom arbeidsrutiner og så tok vi litt sightseeing rundt omkring på de ulike sykehusene. En god ting med liten arbeidsmengde denne uka var jo at vi fikk tid til å bli godt kjent med de nye da, og at vi fikk forberedt de på hva som sannsynligvis blir å vente når jobben sparker i gang på ordentlig kommende Mandag.

Mye jobb her nå, men det er vel der det har skjedd mest, på privaten så bor jeg i Destiny, trener, jobber, spiser og sover. Jeg er fortsatt livredd for å få Spiderman filmen spoilet, og ser på ulike måter jeg kan komme meg til Sverige på slik at jeg får sett den hersens filmen før jeg blir spoilet. Til de som ikke vet hva å spoile betyr, så er det rett og slett det å bli fortalt hva som skjer i filmen, og når det kommer til nettopp Spiderman så er det en av de filmene jeg absolutt for alt i verden ikke vil bli spoilet.

I skrivende stund sitter jeg på Kaffebrenneriet å skriver dette innlegget, jeg er ganske trøtt etter at jeg og en kamerat satt oppe til klokka var 04 i natt å spilte Destiny. Men slik fungerer det, når man først er investert i slikt et spill som Destiny. Det er helg, det er kos, og den skal nytes! Snart er det Mandag igjen, og da braker det løs (forhåpentligvis) på jobb. Vi snakkes!

#owlando