Da var man ferdig med Corona

Hei igjen folkens, det har igjen gått en stund siden forrige innlegg, det er en liten trend det der altså. En annen trend jeg har slengt meg på i det siste er det mye omtalte viruset som alle skal ha for tiden. Yes da, jeg har hatt Corona nå, jeg tipper det var omikron varianten, men jeg bryr meg egentlig ikke så mye om hva det var. Det viktigste for meg er at jeg har hatt det, og nå er ferdig med det, da slipper jeg også å ta den tredje dosen med vaksine. Men jeg skal ikke legge skjul på at litt av det var litt kjipt.

Det begynte med at jeg en kveld begynte å føle meg litt sånn pjusk som det heter, og derfra gikk det ganske fort. Halsvondt og feber kom i løpet av natten og jeg innså at jeg måtte sende melding til sjefen for å informere om mitt kommende fravær. I kjent stil så antok jeg det bare var influensa eller forkjølelse, for jeg var kun slått ut en dag, da var det ganske ille. Men foruten det så var det som en vanlig forkjølelse og det inkluderte halsvondt, feber, og rennende nese. Men påfølgende Søndag så bestemte jeg meg for å ta en test igjen for å sjekke, og da lyste det opp to streker på testeren. Så med det bekreftet jeg min egen Corona situasjon, og slang meg brått inn i isolasjon med påfølgende sykemelding for hele uken som har vært.

I det jeg ble bedre utover uka, så ble det stadig mer lettelser rundt omkring i landet også, og på lørdag forsvant restriksjonene helt. Norge gjenåpnet, og jeg var frisk fra corona, for et sammentreff. Eller helt frisk er å ta i, jeg er fortsatt veldig mye sliten, jeg går ut i fra at det henger sammen med viruset. Men det kan vare en stund etter hva jeg har hørt fra venner som også har vært borti viruset. Uken som har gått har vært svært rolig, med mye YouTube, soving og tv-spill. Det er i grunn ikke så feil det der, men jeg er spent på hvordan det vil gå i morgen da hverdagen igjen åpenbarer seg for meg. Men det er bare å kaste seg i det.

Om vi er ferdig med corona sånn ellers er vanskelig å si, men slik det både ser og føles ut nå så er vi det. Norge er det første landet som har fjernet alle restriksjoner leste jeg nettopp, så det kan jo bli spennende å se hva som skjer med det. I samme slengen så kan man jo ikke utelukke at det bygger seg opp en ny variant et eller annet sted der ute, men nyt hverdagen og nuet tenker nå jeg. For hva er vel poenget med å leve dersom man uansett bare blir innesperret av restriksjoner her og der.

Men da var kaffen min drukket opp og jeg skal ture videre, det var godt å få skrevet litt i bloggen igjen også. Jeg sier det hver gang at jeg skal skrive oftere, men ja, det kommer når det kommer tenker nå jeg. Håper alle har hatt en fin helg, og er klare for ei ny uke i morgen!

Og før jeg glemmer det, gratulerer med morsdagen til alle mødre der ute, men spesielt stort gratulerer til min egen mamma, du er super!

#owlando