Da har man fått Corona

Etter noen dager med gradvis synkende form, og en Fredag som ble brukt mest til soving så ble det til at jeg tok en test i dag, og der lyste det to røde streker. Da har jeg også fått Corona-viruset, sånn to år etter at det startet. Jeg har klart meg lenge da, det må jeg jo si, kan vel ikke klage sånn sett, og landet vårt har jo lagt opp til at de fleste av oss skal få dette nå uansett, siden de har åpnet opp alt igjen.

Men jeg har mine teorier om når og hvordan jeg fikk dette satans viruset, det skjeddde nok mest sannsynlig helgen i forkant. Da var det stort Nerdelandslaget treff, og folk kom fra hele landet, men med det så var vi ganske mange samlet på House of Nerds, og da kan jo virus florere mellom folk. Alkoholnivået var jo også ganske høyt på flere, så det var ikke mye begrensning på avstanden mellom folk heller. Meteren er jo uansett opphevet så det er jo absolutt ikke noe krav til å holde avstand.

Foruten det der så hadde det vært ei lang og slitsom uke i forkant, og jeg var vel på underskudd av søvn. Det hjalp jo sikkert ikke å få en overnattingsgjest som manglet soveplass på grunn av at noen andre hadde fått corona, og at vi ble ute så sent som vi ble. Trøtt og jævlig startet uken som var, og på Onsdag kveld under stream merket jeg at jeg begynte å bli kald, og fikk gradvis vondt i halsen. Det utviklet seg så på få timer, og jeg måtte avslutte streamen fordi jeg rett og slett ikke orket mer. La meg og håpet på å ikke bli syk.

Slik gikk det ikke, jeg var betydelig dårligere når jeg våknet, med feber og hodepine. Sendte melding til jobben for å informere om at jeg ble hjemme, vi jobber tross alt på sykehus så jeg ville ikke ta noen sjanser. Jeg satset jo på å bli bra over dagen, slik jeg ofte pleier å bli. Men neida, Torsdag kveld kom og jeg var ikke engang i nærheten av å ha blitt bedre. Fredag morgen var jeg helt slått ut, jeg tror jeg sov over 12 timer denne dagen, men da var jeg lei. Så jeg laget meg min standard heksebrygg medisin, litt av inneholdet er hemmelig, men et stort stikkord er hvitløk. Over natten svettet jeg vel halvt i hjel, men jeg var ca 80% bedre, i samme tid prøvde jeg å få testet meg. Men det var betydelig vanskeligere nå som mange test stasjoner er borte, og jeg ikke fikk tak i selvtest.

Men ja, i dag så fikk jeg ordnet det, og ja, det lyste to streker opp ganske kjapt. Så da har jeg Corona da. Får håpe det ikke varer så lenge, og at jeg snart er frisk som en frisk fisk igjen!

#owlando