En ny vei å gå

For en lang tid tilbake, da jeg først bestemte meg for å begynne å blogge, da var min idé bak det hele at jeg en dag kunne sitte å bla i gamle minner. Som en slags digital dagbok, bare online og veldig åpen for alle, det er jo litt av konseptet med å blogge. Men, som det helt åpenbart har blitt, så er de fleste minner jeg kan se tilbake på kun av meg selv som skriver om hvor sjeldent jeg skriver i bloggen. Og det gir meg jo veldig lite å se tilbake på, da jeg er sårt klar over hvor lite jeg skriver.

Så, derfor tenkte jeg å gå en helt annen vei med bloggen. Jeg skal gjøre hele bloggen litt mer oversiktlig, få på plass en kort liten biografi, noen lenker til hva jeg driver med, og et lite galleri eller en slags instagram feed. Det hele skal være lite, men koselig, enkelt og oversiktlig. Det skal være like praktisk og enkelt for meg som det skal være for de av dere der ute som leser. Jeg føler også at dere fortjener litt mer nyttig å lese enn hva denne bloggen har servert de seneste årene. Jeg har alltid hatt en skriveglede, men jeg tar meg altfor sjeldent tid for det. Jeg har mer enn nok av temaer og tanker i hodet, på tide å få de ut, det er bra på alle mulige måter. Selv om at jeg skriver sikkert ikke bare er gull og grønne skoger, men det blir i alle fall ekte, noe som for meg er det viktigste.

Det er den 1. November, starten på en ny måned, og det er ikke lenge igjen til jeg har bursdag. Det er på tide med mye endringer både personlig og på bloggen. Jeg er lei av så mye, og livet venter ikke, tiden flyr og det er bare å hive seg på igjen. Jeg er klar over at jeg har hengt etter i lang tid, men jeg er klar for å løpe igjen. Litt metaforisk her, men det er viktig å få frem.

I samme tid så har jeg endelig fått ordnet problemene mine med Facebook og Instagram, siden å snakke med kundesupport hos Facebook ikke ledet til noe som helst, og Instagram support var umulig å nå, så gjorde jeg det enkleste som jeg kunne komme på. Laget meg en ny konto på begge sider, her har du linkene til disse dersom du vil følge med fremover på de, jeg vil også oppdatere linkene mine her på nettsiden min.

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100087276675896
Instagram: https://www.instagram.com/owlando/

Der var det gjort, og første posten på denne “nye” bloggen er gjort, følg med for mer! Stikkordene er som alltid, foto, reise, tv-spill og hverdagsliv! Vi blogges!

Owlando