Da var Oktober her da, på tide med en bra måned!

Det er mørkt, det er delvis kjølig, bladene har skiftet farge, og det regner. Oktober er her, og det er for alvor blitt høst, en relativt koselig, melankolsk og stemningsfylt tid. Etter at September leverte mye styr, så håper jeg som tidligere nevnt at denne måneden kan bringe noe mer i den positive retningen. Igjen, jeg skal ikke klage for mye på September, men det var litt mye styr akkurat den måneden.

I dag er det nøyaktig slik som jeg beskrev i starten av innlegget, typisk høst. En god dag for å ta det rolig og å gå litt i sin egen melankoli. Alle har vi det, og denne måneden legger mye til rette for å ta den frem og føle litt på den. Jeg leste en plass at det var bra for psyken å selv sette seg inn i litt melankolsk humør, og det kan jeg tro på, å finne ro i litt trist stemning alene er nok en kunst de fleste av oss har godt av. Da får man jo også litt tid til å skrive litt mer også, slik som nå. Det har jo ikke akkurat vært mye aktivitet på bloggen her, så håper kanskje at høstmåneden kan gi meg litt mer på den fronten også. Eller det er vel mer rett å si at jeg håper jeg klarer å få produsert litt mer fremover.

Kameraet mitt har vært borte så og si hele sommeren, så det har vært meget mangel på fotosessions i sommer. Innerst inne tror jeg at jeg er inne i en slags foto tørke uansett, mulig det kommer av mangelen på kamera eller kreativitet, eller en blanding av begge. Man skal ikke presse kreativitet sies det, men jeg tror at iblant så trenger man litt starthjelp. Akkurat som når det kan hjelpe å dytte i gang maskineri, så tror jeg at jeg kan prøve å tvinge meg selv til å ta bilder / publisere bilder, og på sikt håper jeg at jeg finner igjen gleden der. Jeg tror det er på tide å komme seg ut på et nytt eventyr igjen, ukjente steder lokker stadig mer og mer. Det har jo tross alt ikke vært noen utenlandstur siden høsten 2019, det skal bli godt å få litt luft under vingene igjen, snart.

La Oktober begynne, starte lavt, og bygger det opp dag for dag!

Owlando