Første August og tilbake til arbeidslivet

I dag er det første August, den “siste-friuken” er over, og jeg har jammen fått gjort mye i løpet av den. Og grunnen til at jeg sier det er den siste friuken, er fordi i morgen, 2. August så bærer det tilbake til arbeidslivet. Jeg har fått jobb, det er en stund siden nå, men oppstarten er i morgen. Av mange grunner kan jeg ikke si så mye om den annet enn at det er IT og drift igjen, noe lignende det jeg gjorde i Bærum kommune, bare for en annen sektor. Og ja jeg er forsiktig med å blogge om dette siden jeg ikke har startet enda og ikke helt vet hvordan det er å skrive om det. Jeg har liten lyst til å miste jobben bare fordi jeg ble tatt i å blogge om den når jeg kanskje ikke har lov til å fortelle noe om det, dere skjønner sikkert.

Denne siste uken var egentlig planen å sole og å bade så mye som mulig, men sommeren bestemte seg for å ta en ferie. Etter de siste to ukene med tropevarme i Oslo så er jo det forståelig, og jeg er vel litt glad for at det ble kjøligere egentlig. Men jeg har fylt uken med trening, spilling, spising og sosialisering. Ikke så feil det, og i dag avsluttet vi sommeren med mat, minigolf og en desert på Egons. Det var veldig hyggelig, en av oss har ferie i to uker fortsatt, mens vi andre drar tilbake til arbeidslivet igjen i morgen. Det føles rart å være blant de som skal det, siden jeg i lang tid nå har vært fri for arbeid, men det skal bli godt å komme tilbake igjen. Uvant, men godt, den første uken blir nok vrien å få rutinen på plass. Men det er som med folk og trening, det er aldri så vanskelig som den første dagen du skal tvinge deg ned på treningssenteret. Etter en ukes tid så går det mye bedre, og da har det smålig blitt en rutine, og da har man jo klart det.

Men ja, jeg måtte jo selvøflgelig blogge dette, som den siste dagen av “ferien”. Og nå må jeg faktisk legge meg, for å være klar for oppstart i morgen. Og så får vi se om jeg får blogget litt i morgen også, ha en god natt folkens!

#owlando