Veien tilbake til Oslo og siste uke før jobb

I dag ble jeg vekket av hanen, naboens hane, den gjør jobben sin meget bra. Dog jeg våknet ganske sent så jeg aner ikke om det var hanen som var forsinket eller om det bare var jeg som sov forbi tre timer med kykkeliky. Ikke godt å si, men samme kan det være. I dag skal jeg reise siste etappe av turen for min del, og det er tilbake til Oslo. Det har jo vært en enorm varmebølge i Oslo i det jeg har vært ute på tur, så jeg håper jo på å komme tilbake til finværet.

I samme tid så er dette min siste friuke, en lang ferie går mot slutten, og det er litt rart det der med fritid og ferie. Når man har en lengre periode av det, så kan man lett ta det for gitt, og kanskje man ikke gjør så mye. Men når det nærmer seg slutten, så finner man fort ut hva man burde gjøre, og hvor lite tid man har igjen til å gjøre nevnte ting. Og i mitt tilfelle er det akkurat sånn, jeg vet det er feil å si, men det føles nesten ut som man har en mini-dødsdom, nå har man en uke igjen å leve og man må rekke å gjøre mest mulig på den tiden man har igjen.

Ja jeg vet det er forferdelig skrevet, men det er nå slik det føles, og det å vite at jeg har en uke på å gjøre mest mulig får en til å tenke. Hva vil jeg gjøre, hva burde jeg gjøre, og om en ukes tid, hva vil jeg ha klart å gjort. Når jobben er i gang så forsvinner de dagene hvor man kan legge seg og stå opp når man vil. Nei de gjør egentlig ikke det, men du vil angre bittert hvis du sitter oppe til klokka 3 på natta når du så faktisk må opp klokken 06.30 enten du vil det eller ei. Og de påfølgende 8 timene så kan du ikke forvente å få sove, uansett hvor mye man gjesper. Og det er en ganske dårlig følelse, så derfor gjør man ikke sånt.

Ting til ettertanke, i sommer ble det lite streaming, så jeg har vel mistet de 3-4 faste jeg hadde som kom innom min stream. Det er litt trist, men jeg må finne meg en slags rutine på akkurat det der. Man kan i grunn si det samme om bloggingen, den er jo som alltid av og på, og dessverre i en lang periode så er det jo ikke pga mangel på tid, men oftest fordi jeg mangler ting å skrive om. Men jeg elsker jo å skrive, så hvorfor jeg ikke gjør det oftere, det aner jeg ikke. Kanskje jeg burde skrive en bok eller noe, eller bare finne en måte å skrive på. Vi får se hva kreativt jeg finner på, YouTube kanalen min har dødd igjen, som alltid. Jeg skal gjenopplive alt til høsten. Når September kommer, så skal ting sparkes i gang overalt. Logoen har jeg igjen fått kalde føtter for, så den må jo som alltid endres på, i kjent stil. Noen ganger får jeg lyst å bare betale en erfaren grafisk designer, velge resultatet uansett hvordan det blir, og så bare ha det sånn for resten av livet. For ja, jeg er lei min egen logo, og det å konstant endre på den. Helt sant, men allikevel gjør jeg det. Det er litt sånn der hat og elsk forhold det jeg har med min logo og brand.

Uansett, det er planene for September, men det er vel litt overambisiøst å ta opp det nå når vi ikke engang er i August. Så tilbake til nåtiden, en uke fri, før jobb. Hva jeg skal fylle den uka med vet jeg ikke, men satser på bading og lignende, det er målet! Vi blogges!

#owlando