I skrivende stund

Det er ganske mye enklere å legge ut innlegg når man har fjernet alt av regelverk og egne krav for å faktisk publisere de. Derfor kommer nok et innlegg her i skrivende stund, som også er tittelen på innlegget. For et hav av gjentagelser, men det stopper der. Nesten.

I skrivende stund har jeg nettopp gjort ferdig en stor del av grunnarbeidet med denne nettsiden, fått på plass kategori bilder til porteføljen, fått på plass en info side, og fått orden på menyene. Selve blogg delen er jo nesten selvgående, derfor får den heller ikke så mye forandringer. Eller forandringen der er jo nettopp at jeg har hevet alt av krav for å skrive i den, for meg selv.

Det forundrer meg stadig hvor fort tiden går når man først sitter foran maskinen, koder litt, knoter litt, og prøver å finne på en god tekst som ser og virker visuelt tilfredsstillende. Og så logger man på mobilen for å se at det ikke ser likt ut i det hele tatt, og da må man prøve å finne en mellomting som fungerer fint på både pc og mobil. Og i mens man gjør det, så passerer tre timer. Time flies when you are having fun, men spørsmålet der er, har jeg det moro? Er det derfor timene flyr? Eller er det fordi jeg knoter så unødvendig mye med ting som antageligvis KUN jeg får øye på? Gud vet.

Men mye er unnagjort, selv om det ikke synes så godt, neste plan er å få på plass bilder, mer bilder. Masse bilder, eller ikke så mange, men de jeg selv er mest fornøyd med, det er jo det som utgjør selve porteføljen. For alt annet av bilder så er Instagram feeden her, og selve siden på Instagram @owlando mer enn nok for en useriøs portefølje. Føler det er litt bedre kategorisert på min egen sides portefølje, men her mangler innhold, det er som sagt neste på listen. Men det tar tid, på en helt annen måte, for jeg har 33000 bilder å gå igjennom, sortere og å velge ut. Man blir litt oppgitt og usikker på hvor man skal starte, men jeg tror jeg bare begynner ett sted og så ser vi hvordan det går derfra. Tenker å avslutte denne monologen av et innlegg nå med å tenke på at egentlig alle innlegg er monologer, eller fortellinger, og innser at jeg har drukket altfor mye kaffe. Ting blir iallefall gjort.

Takk for meg
Owlando