En liten tanke om fremtiden

Det er en ny uke og med det følger de såkalte nye mulighetene, de som egentlig alltid er der men som får ekstra oppmerksomhet ved starten på for eksempel en ny uke, ny måned, nytt år og så videre. I dag våknet jeg opp til sola, og fant plutselig ut at det var på tide å sende ut skolesøknader, ja jeg kunne gjerne tenkt meg tilbake på skolebenken igjen. Jeg sa det på tull for lenge siden, men jeg tror at om jeg hadde vært rik, eller uendelig med penger så hadde jeg nok studert hele livet. Jeg elsker å lære nye ting, og å bygge videre på ting jeg allerede vet. Det starta egentlig med et forslag fra utdanningmessen, sjekk dine muligheter her og nå. Og sånn ble det, etter det vanlige besøket på Finn.no så tok jeg turen innom Samordna Opptak. Det endte opp med å søke på syv ulike fag fordelt på OSLOMET og UiO, hva det leder til får vi se i fremtiden. Fagene jeg valgte meg var digitale medier, psykologi, IT, pedagogikk og fotojournalistikk, ikke i den rekkefølgen, men dersom jeg fikk velge ville det stått mellom Digitale Medier og Psykologi. Derav Psykologi igjen bare er noe for min egen del, fordi jeg synes det er interessant og gjerne kunne lært meg mer om det. For praktisk og logisk bruk, så er det best for meg om jeg velger Digitale medier for å bygge videre.

Enten blir det skolebenken, eller videre på jobb-benken, når den tid måtte komme igjen. Med et stadig økende virus og mer nedstengt Oslo så får man bare tenke videre fremover. Mot evigheten og forbi som Buzz Lightyear en gang sa.

I samme tid fikk jeg med meg en artikkel oppdatert om regnskogens tilstand, vi har nå klart å brenne ned 2/3 av regnskogen i Amazonas, det er jo helt usaklig idiotisk. Noen ganger skjønner jeg ikke helt poenget med at folk jobber så hardt med å overleve viruset når vi uansett fortsetter å brenne ned det på jorden som gir oss luft til å puste inn. Kanskje usaklig poeng, men det eneste jeg vil få sagt her er STOPP det, jeg vet ikke helt hvordan, men bare gjør som NIKE, Just Do It! Selv bidrar jeg med donasjon til Regnskogfondet, og oppfordrer deg til å gjøre det samme, her! Om bare noen med makt der ute kunne gjøre noe, og det raskt før det er for sent. Jeg tør ikke tenke på hvordan en verden uten regnskogen vil være, i samme tid kunne jeg vel være egoistisk nok til å si at jeg sannsynligvis ikke lever da så det angår ikke meg. Men jo det gjør det, det angår meg i aller høyeste grad, meg og mine fremtidige barn, og alle andres fremtidige barn. Hvis du nylig har blitt forelder eller venter barn, tenk litt på den jordkloden du etterlater, og bidra til en ytterst viktig sak, vår klode og ditt barns fremtid på den. Igjen, https://www.regnskog.no/

Det var vel egentlig alt jeg hadde å komme med for i dag, nå skal jeg ut å løpe en tur og håper dere alle får en fin dag videre, og snakkes vi ikke igjen på en stund så ønsker jeg dere i samme sleng en fin uke!

Owlando