Owlando Studio

Det har tatt litt tid, som med alt annet, når jeg nevnte dette i forrige innlegg så glemte jeg helt av hvor mye arbeid som faktisk ligger bak det å etablere eller omstrukturere en nettside. Men nå er jeg da her, sånn nesten i mål, eller det er løgn det også. Men ting ser nå ut til å falle mer på plass, og en mini demo av porteføljen min er på plass.

Navnet har ikke endret seg så mye, men det har fått en litt mer beskrivende tone, Owlando Studio sier mer om hva det er enn hva bare Owlando gjorde. Og med studio mener jeg ikke bare et fotostudio som leverer fototjenester, her kommer definisjonen på ordet studio.

1a: the working place of a painter, sculptor, or photographerb: a place for the study of an art (such as dancing, singing, or acting)
2a: a place where motion pictures are madeb: a company that produces motion pictures
3: a place maintained and equipped for the transmission of radio or television programs
4: a place where audio recordings are made5: STUDIO APARTMENT

Jeg satt en liten stund på dette, for jeg tenkte på å bruke navnet Owlando Media, noe jeg brukte for lenge siden. Men følte at Studio traff bedre på alle måter, og så synes jeg personlig selv det høres kulere ut. 1. Jeg jobber med foto så det gir mening. 2. Jeg lager videoer på YouTube og på Vimeo så det stemmer også. 3. Jeg sender live på både Twitch og YouTube på ukentlig basis, så det stemmer også. 4. Her stemmer det vel ikke helt, men det hender jeg spiller inn musikk i form av at jeg spiller piano, så jeg kan ikke nekte på at punkt nummer 4 også har noe rett i seg.

Logoen er på plass, den har fått litt overhaling enda en gang siden jeg nekter å kill my darling som det heter på fagspråket. Sånn egentlig burde jeg vel skifta ut logoen for lengst, men den har historie så langt tilbake som til 2013, så den betyr altfor mye for meg til å bare kaste helt bort. I tillegg så gråter jeg innvending om jeg prøver å forestille meg hvor mange dager jeg har sittet med logo revisjoner. Så nei, den forblir, dog med litt endringer, jeg har alltid likt å lage logoer simple, starter med masse stæsj, og så fjerner jeg litt etter litt, til det bare er litt grunnleggende igjen. Så ja, slik er det med den saken.

Hva skal du gjøre fremover?
Godt spørsmål, jeg har med dette her bestemt meg for å vinkle både nettsiden og tingene her i litt mer profesjonell grad. Men ikke bloggen, den forblir privat og personlig som alltid, uansett hvor selvmotsigende det er å si. På de sosiale mediene har Facebook siden fått samme navn som nettsiden her, og jeg har oppretta en side til som heter Owlando gaming, som basically bare blir en side hvor jeg spammer meldinger om at jeg går live på Twitch og YouTube. Får se hvor vellykket det blir, men det er i alle fall planen. Jeg står i tankene om å ha en egen personlig Instagram profil også hvor jeg bare kan poste hva jeg vil, i lik stil som med bloggen, men der er jeg enda i tankeboksen. Kan fort være at jeg bare blir å være litt løsere med hva jeg poster på Owlando kontoen.

Foruten det så skal jeg lage litt overganger og scener til YouTube kanalen, samt ferdigstille det grafiske og konsolidere det. Det er på tide å komme seg vekk fra tegnebrettet, og bare begynne å publisere, det er nok den beste kuren for å bli kvitt den der innpåslitne perfeksjonistiske tanken om at alt må være NØYAKTIG slik jeg vil før jeg publiserer noe som helst. Man ser jo hvor det har ledet i alle årene frem til nå. Alt har jo blitt slettet og gjemt bort siden 2013 nesten. Den vanen må bort!

Det er Mandag, det er ny uke, og her er altså første innlegget for denne uken. Håper det ga i alle fall litt klarhet om hva jeg holder på med for tiden, selv om jeg ikke helt er sikker på om jeg forstår det selv. Takk for meg, ha en fin kveld!

Owlando