Dette er vel Fredagsglede

Sola skinner, Oslo har åpnet igjen, og det er vel lov å si at det er en stor grunn til å smile. De seneste dagene har det regnet en del, det er godt på sin måte det også, spesielt for de av oss som er allergiske. Men nå har sola kommet og de tok med seg varmen, dette er smak av sommer. I følge værmeldingen så skal det også vare iallefall en ukes tid, så nå må det nytes.

I dag er planen enkel, foruten det å bare nyte å være ute så skal det løpes, det skal kjøpes smoothie og senere i kveld blir det taco. Med dette været her kan taco kveld få lov til å flytte seg utendørs også, med mindre en regnskur skulle komme ut av intet. Men slik det ser ut nå så tror jeg ikke det.

Uken som har vært så har jeg jobbet med tech support hjemme med egne datamaskiner, vært ute å spilt volleyball igjen og søkt jobber og snakka med NAV ang kurs. Litt fremgang der altså selv om det enda ikke er jobb, noen dager igjen til jubileet så jeg tror faktisk ikke jeg klarer å få en jobb før den tid. Hvordan skal man feire noe sånt a? Sikkert ved å søke enda mer. Men igjen, det får bli til uken, nå skal helgen nytes! Ha en god helg folkens!