Fredag, det er snart helg, og godt skal det bli!

Da sitter man her på morgenen da, med en is-mocca i hånden, og på tallerkenen ligger det et Torshov-skinke rundstykke fra Kaffebrenneriet. Det er ganske tidlig, jeg er veldig trøtt, men det gjør absolutt ingenting, det er Fredag min venn, og nå kommer helgen igjen. Og som nevnt tidligere, det er godt å ha tilbake den gode følelsen av helg. Man merker det på seg selv, og man merker det på jobben, man er klar for to dager med fri. Man setter ekstra mye pris på det når ikke hver dag er fri. Men fy som tida flyr avsted når man først har jobb, jeg syntes tida fløy før, men nå har den virkelig satt seg på høygir.

Men fy så mye som har skjedd denne uken, den har virkelig vært fylt til randen av gjøremål. Mandag etter jobb var det trening, noe som i seg selv har blitt mer vanskelig å få til nå grunnet energinivå og at lysten til å hvile etter jobb stadig dukker opp. På Tirsdagen var det tur til House of Nerds igjen, og denne gangen hadde KP stelt i stand med «Perle-kveld», og det er akkurat slik det står, en kveld hvor man perler. Selv har jeg ikke gjort dette siden barnehagen, og jeg må si det var utrolig moro å prøve det igjen, det er jo basically det samme som pixel-art. I samme slengen fikk jeg prata litt med Stian, Andreas og Camilla igjen, noe som alltid er like kos. Vi ble en god nerdegjeng som satt å perlet utover kvelden. Elsker Tirsdagene med laget, og det er alltid like spennende å se hvem som dukker opp, både av programlederne for podcasten og av oss Nerdelandslag-spillere.

Onsdag er nå også offisielt en nerde-dag, for LevelUp har nå begynt med faste show på Eldorado Esport House. Jeg husker ikke om navnet på plassen var rett, men ja, du vet der Eldorado kino pleide å være. Det ble et show med Rune, Karl, og Bjørn som var en veldig god stand-in for Frida. FirstPrice-Frida som han selv kalte seg. Det ble litt podcast, og så var det live visning av Gamescom showet. Selve Gamescom showet var litt for langt, det hadde holdt med 1 time, og ca en tredjedel av spillene der interesserte meg. Men samme kan det være, jeg var der uansett mest for å se LevelUp gjengen uansett, så jeg fikk det jeg kom for. Og det blir gjensyn der neste Onsdag også, da blir det mest sannsynligvis ikke et to timers gamecom show, haha.

I går var det rett hjem fra jobb, og rett på sofaen, i ca fem minutter før jeg innså hvor lite produktivt det var. Derfor gikk jeg rett på noe jeg vil gjøre til en rutine, Torsdagsvasken. Det er egentlig bare rengjøring av leiligheten på Torsdager, for da er det gjort i forkant av helga, så når man kommer hjem fra jobb i dag så kan man bare gå rett i helgemodus. Det er det som er fordelen med den rutinen har jeg hørt, skal prøve å gjøre det til en fast ting. Lover ikke noe, men det er et mål å jobbe for.

Sjekk inn på https://twitch.tv/owlando kommende Mandag klokken 19/20.

På Mandag som var så lovet jeg meg selv, og de som var på streamen min at jeg også skal få til Mandag som fast dag for spill streaming. Med andre ord, enda en rutine jeg vil prøve å få på plass. Jeg tror det er godt å få inn litt rutiner, selv om jeg absolutt ikke er et rutine-menneske. Kan det være at jeg prøver å bli et? Passer jeg bedre inn i denne vestlige hverdagen dersom jeg får rutiner? Hvem vet, alt jeg vet er at det blir fast streaming på Mandager i alle fall. Jeg må finne ut av om jeg skal bare fortsette med spillene jeg holder på med, eller om jeg skal gjøre et opplegg ut av det, det er godt man har helgen på seg til å finne ut av det. Og der var tiden min ute for denne gang, på tide å pile avsted til jobb. Det kommer nok en ukens anbefaling senere i dag, men uansett, ha en god helg folkens!

#owlando