God dag kjære September

God morgen folkens, det er nå den første dagen i September, klokka er grytidlig på morgenen (egentlig ikke, men det føles slik ut) og jeg sitter på Kaffebrenneriet å nyter en god frokost før jobb. I dag får vi en ny kollega på jobb, det skal bli spennende, i morgen feirer jeg en måneds jubileum på jobb også, så skal si det har gått unna.

August ble avrundet på beste måte, fordi sola bestemte seg for å gi oss et lite comeback av sommeren, og det ga mulighet for å teste ut SUP brettet. Hvis du lurer på hva et SUP brett er så er ikke jeg rette til å forklare, men det er et slags surfebrett man kan flyte på. Meget enkelt forklart kan man vel si det er en slags voksenutgave av bade-dyr. Og fy flate for en zen opplevelse det er å ligge å flyte utenfor Sørenga, med utsikt til Operaen og omegn, i deilig sommervarme med sånn ikke altfor kaldt vann. Det er sommer følelsen i slutten av August. Det blir flere dager med SUP dersom været tillater det, kanskje alt i dag dersom jeg rekker det før LevelUp kveld.

Og når vi først er inne på Zen så må jo gårsdagen nevnes, for Tirsdager er jo nå fast Nerdelandslagstreff på House of Nerds. Og i går var intet unntak, snarere det motsatte, for i går var en skikkelig livlig og hyggelig Tirsdag. Ikke det at de andre Tirsdagene ikke har vært det, men i går var det mye folk, og det ble mye nerding, mye perling og super god stemning, pluss noen enheter på alle enhver. Andreas og Sebastian var gårsdagens podcast-hosts og Sebastian ble til og med igjen med oss å fikk seg noen enheter pluss noen ekstra han også. KP gjør en super jobb med å levere god stemning på Nerdehuset. Og den perle-greia, den er rett og slett utrolig gøy! Nedenfor her kan du se hva som ble laget i går, selv laget jeg bare den blå ugla i går, fordi jeg også spilte en del Super Smash Bros. Jeg har funnet en som jeg basically ikke klarer å vinne over på nåværende tidspunkt, og det er super gøy, for nå blir jeg motivert til å spille Smash igjen for å øve. Gud så bra Tirsdager er! Ryktet skal ha det til at de andre ble igjen enda lengre, misunte dem litt, men hey, jobb kaller og jeg måtte opp tidlig.

Så hva er planene for September? Jeg sa jo jeg skulle skrive om det i et blogginnlegg og det er jo egentlig det du leser nå. Så her kommer det.

Owlando-logo

Sånn ser logoen min ut på nåværende tidspunkt, og nå tror jeg faktisk at jeg har landet på både uttrykk, farger og generelt utseende. Planen fremover er jo å få til faste streams på Mandager på min Twitch-kanal, samtidig som jeg skal prøve å vekke til live YouTube igjen etter sikkert over ett år med dvale. Nå som jeg har måttet lære å bruke tiden effektivt igjen, så er det jo et håp om at det kan gå. La oss krysse fingrene for det, jeg føler at jeg i alle fall endelig har klart å stable bloggen opp til et litt mer stabilt nivå når det kommer til innlegg. Annet enn det så blir vel September fylt av jobb, bading, kanskje en hyttetur, spilling, nerding på både House of Nerds og på Eldorado E-sportssenter. Jeg håper og tror dette blir en fin måned, nå beveger vi oss radig mot høsten og det blir vel snart tid for å ta en fotovandring igjen når høstfargene kommer på plass både her i byen og hjemme på gården.

Og det var det jeg rakk i dag, nå er det på tide å reise avsted til jobben hvor jeg får møte min nye kollega, jeg er spent. Håper han/hun også er en gamer, kanskje en potensiell Nerdelandslagsspiller. Oh yes, men vi blogges folkens!

#owlando