En litt større oppdatering

Heyo folkens, det er en ny uke og nye muligheter og det samme pjattet jeg pleier å skrive foran hvert innlegg som starter uken. Det har vært et lengre fravær av meg den siste tiden, men blogg livet har gått opp og ned, og jeg har kjent på den følelsen av å ville starte alt på nytt igjen. Men jeg tror jeg har klart det, altså å la være, for det er jo den blemma jeg har gått på hver gang siden 2013 eller noe. Vet ikke helt hvorfor men jeg er fornøyd med at ting har blitt beholdt og at bloggen faktisk har innhold. I senere tid har jeg feiret Påske i Oslo, eller jeg har vært ute på havet med venner i Sea of Thieves, og jeg har slappet av med god mat og trening. Ikke så mye annet å gjøre i Oslo i Påsken når alt uansett er stengt. Men jeg har ikke bare ligget på latsiden bloggmessig heller, for jeg har gjort litt omstrukturering her, og jeg holder fortsatt på med dette. Temaet er satt, og nå prøver jeg å gjøre de nødvendige justeringene for å få denne bloggen opp på beina igjen.

Jobbsøk holder jeg jo også fortsatt på med, det kommer jeg til å fortsette med inntil en av tre tilfeller inntreffer, enten 1: Jeg dør, 2: Jeg får jobb, eller 3: Jeg vinner usaklig mye penger. Det første håper jeg at jeg kan unngå, men de to andre er hjertelig velkommen til å hende. Foruten det så har jeg prøvd å komme igang med bildebiblioteket mitt igjen, det er nå i skrivende stund 36 tusen bilder som er på vent, og det er demotiverende mye, men jeg håper på å komme igjennom på noen dager eller mer. Vurderer sterkt å kjøpe en harddisk som jeg bare kan ta nåværende bildebibliotek inn på (backup) så jeg kan være litt friere med slettingen. Å slette kontrollert er en ting kontra det å miste bilder ved disk-svikt, noe jeg gjorde for noen år tilbake, det sugde. Men sletting er jo samme ting dersom jeg ikke er forsiktig så kan det fort hende jeg sletter noe jeg egentlig vil beholde, så derfor hadde det vært lurt med en slags backup igjen.

I det siste har jeg prøvd å finne en slags balanse mellom ting når det gjelder det omtalte spørsmålet om å ha en side for ditt, og en side for datt. Det gjelder både Facebook og Instagram, og nå har jeg tatt steget på Instagram ved å ha en “proff” konto, og en “personlig” konto, vi får se hvordan det går i lengden. Jeg hadde jo helst sett å bare ha en, men i samme tid føler jeg ofte at jeg vil legge ut et bilde, men at jeg stopper meg selv siden det ikke passer med bildeserien jeg allerede er i gang med å publisere. På Facebook opprettet jeg siden Owlando gaming for å kunne dele spillstreams og lignende, men den slettet jeg, beklageligvis til dere som følger Owlando på Facebook så vil nå denne siden også regelmessig ha spill-streaming i tillegg til bloggposter, og bildeopplastninger.

Så til den seneste og ferskeste delen av denne oppdateringen, jeg har lagt ut en ny video på YouTube, halleluja, det tok jo bare altfor lang tid. Men her er den altså, jomfruturen, både på YouTube og på bølgen. Det er en spillvideo, og introen til Sea of Thieves, videoen får snakke for seg selv.
(Ja jeg vet det er for høy lyd på stemmen, men det er fikset til neste gang.)

Takk for meg og jeg ønsker dere alle en fantastisk uke!

Owlando