Ukens anbefaling: Hos Martin

Heyo og velkommen tilbake, det har gått litt tid siden sist, men nå er jeg tilbake med en ny ukens anbefaling. Og denne gangen er det en god Norsk klassiker. Vi er i tv segmentet og anbefalingen denne uken er tv serien Hos Martin, sendt på TV2 i perioden 2004-2005. Ganske kort periode men god underholdning for de som blant annet likte serier som Mot i brøstet og Karl & Co.

Flere av skuespillerne derfra er også med her, med blant annet Sven Nordin i hovedrollen som Martin Amundsen, eier av restauranten “Hos Martin”. Med bestevennen Lars (Nils Vogt) og kjæresten Elisabeth (Henriette Lien) så har vi en kjent stab som backer denne komedien. Komedien baserer seg rundt livet til Martin og hvordan han håndterer de mange hendelser i hverdagen.

Humoren er som tidligere nevnt lik den du finner i Mot i brøstet og Karl & Co, ikke så rart når Sven Nordin og Nils Vogt igjen møtes i humor sjangeren. Man kan finne episoder på Youtube og det er mulig å finne hele serien på DVD, ukens anbefaling med andre ord. God helg!

Owlando