Det er ikke så vanskelig

Det er ikke så vanskelig, eller det burde iallefall ikke være det. Å bare skrive litt i ny og ne, ting skjer jo hele tiden over hele verden, så å ta frem penn og papir for å skrive er ikke så vanskelig.

Beste matretten er fortsatt mammas Spaghetti bolognese!

Og hva skal man skrive? Bør man skrive noe bare for å skrive? Eller bør man avvente til man føler man har noe på hjertet? Jeg kan ikke anbefale det sistnevnte, selv om det ofte er det jeg ender opp med å gjøre. Noe på hjertet har man vel bestandig. Eller?

Tog-selfie i militærdrakt

Uavhengig av det, her er enda en sånn blogg oppdatering fra meg. Siden sist har vel ikke skjedd stort, men jeg har da fått unnagjort litt administrativt arbeid i egen regi. Og jeg har fått litt jobber i JCP Studio som kameraoperatør, et deilig avbrekk fra jobbsøk og håpet om en fast jobb. Det å få en jobb er på listen over ting som tydeligvis ikke var helt lett, men en dag sitter det.

Logoen får finpuss som alltid, den ser vel lik ut for de fleste men jeg kan avsløre at strek tykkelsen og øyehøyde er justert, i tillegg har den fått tilbake sin opprinnelige farge. Ja, noe er galt med meg som holder på med denne enda, jeg kaller det en designers forbannelse. Enten det eller så har jeg mer OCD enn jeg har lyst å innrømme.

Gård kjære gård

Siste og ferskeste nytt er jeg har vært hjemme på gården igjen, pappa har fylt år, og det feiret vi med å spise sammen på Kongsvingers beste restaurant, Manis. Noen fine dager hjemme, dog ikke like fint vær, men sånn er det, været kan man ikke styre.

Manis mat

Og skal man gå inn på ferskere nytt så er dagen i dag verdt å markere seg, Oslo åpner dørene igjen. Hovedstaden som har vært stengt siden November har endelig begynt å åpne seg så smått, og godt er det. Ikke at jeg har lidd noen nød, men det er egentlig ganske godt å kunne traske rundt i sentrum for å kikke i butikker iblant.

Manis drikke

Ukens stikkord er orden og struktur, og det er noe jeg har lyst å ta litt tak i for egen del. I form av rydding og litt planlegging, tida flyr og vil man ikke at den skal fly bort så får man legge litt planer og mål. Å få jobb er jo hovedprioritet selvsagt, men det er greit å kunne planlegge litt ting jeg har mer kontroll over også.

Utenfor Roverud hjemmet

I skrivende stund sitter jeg på toget tilbake inn til Oslo og funderer, på nettopp hva det var jeg skulle skrive. Og nå ser jeg jo at jeg har fått litt på papiret, så da kan man jo være fornøyd, ikke sant? For denne gang iallefall, neste oppdatering skal ikke ta like lang tid. Jeg har et annet tema som definitivt skal få sitt eget innlegg, og det er angående hva som foregår i Colombia for tiden og hvordan media her til lands håndterer større utenlands dekning. Annet innlegg som sagt, ha en fin dag videre folkens!

Owlando