Og så bare døde bloggen!

Ja, det kan jo virke sånn, men det er ikke sant, ikke i det hele tatt. Det har bare skjedd litt ting i det siste, pluss at jeg har jo vært ganske dårlig på å oppdatere generelt. Men her har du meg som puster liv i bloggen igjen, den dør jo aldri, det er bare nesten. Jeg tror egentlig den dagen bloggen faktisk dør er enten når jeg får barn og ikke har tid at all, eller når jeg selv dør. For på et eller annet vis så sniker det seg inn et innlegg her i tid og utide.

Meg som en skilpadde som vinker hei til bloggen og eventuelle lesere!

Så hva har skjedd siden sist, jo sist jeg skrev så hadde jeg vel krykker, eller så var jeg ferdig med dem. Uansett så er jeg på fortsatt løpefri uke, og det er skikkelig dritt egentlig. Men det er mer enn bare krykkene som er grunnen til det, eller egentlig er det ikke det. For om du husker tilbake (tviler) til 2020 så hadde jeg et aldri så lite problem med ryggen, som endte med at jeg ble hjemme fra jobb i en periode. Yes da, det kom tilbake, heldigvis ikke i nærheten av like ille. Og denne gangen kunne jobben tilrettelegge det litt slik at jeg slapp å være hjemme. Det skjedde brått på jobben at ryggen bare takket for seg, og fant ut at det å låse seg var en god ide å streike på. Det er ganske kjedelig å ha en fysisk jobb når ryggen streiker, det blir jo nærmest umulig å bevege seg.

Da ble det kiropraktor tid igjen da, men denne gangen gjorde jeg en tvist. I senere tid har jeg følt at jeg ikke har fått så mye ut av tidligere kiropraktor timer, så jeg byttet like gjerne kiropraktor. Og det skulle jeg nok ha gjort for lengst, ja det var dyrere, men det var absolutt verdt det. Første gangen så varte faktisk kiropraktor timen nesten en hel time, kontra de 2 minuttene som var på det andre stedet. Det gjenstår jo selvfølgelig å se effekten, men til nå har det vært suveren effekt.

På spillfronten så har det ikke skjedd så mye, eller jeg husker ikke i nåværende tidspunkt om jeg skrev å fortalte at jeg var med å filmet for LevelUp på deres seneste Live-kveld på Eldorado. Det var beklageligvis den siste på en stund, showet dems har ikke hatt nok oppmøte til at det var noe poeng i å holde det ukentlig. Det er nok kanskje sant, da en gang tidligere fikk jeg og tre andre en personlig kveld med Karl og Rune. Veldig hyggelig, men tanken var jo å få mange på showene. Istedenfor så blir det et månedlig show sammen med Spelledåsen og RadCrew, det tror jeg kan bli sabla bra.

Jobbmessig så går det også veldig bra for tiden, jeg trives i jobben, jeg trives med kollegaene, og jeg finner en slags mening med det. Der har jeg vel hatt mye tidligere problemer før, med å finne en slags mening med det hele. Jeg mener ikke å være frekk mot de som står ute å deler ut kuponger, eller de som sitter i billettluker og lignende, men jeg har alltid villet hatt en større mening med det jeg gjør. Og ja man kan vel sikkert diskutere hvor stort dette er og, men det bidrar i helsesektoren, og det er tydeligvis nok til at hodet mitt føler seg tilfredsstilt.

Det er kanskje på tide å legge litt planer fremover igjen, men akkurat nå er det godt å bare leve i det som det er. Potensielt begynne å søke litt andre jobber på sikt, men jeg tror jeg sitter å føler litt på det at jeg enda ikke helt har spikret hva jeg vil gjøre, hvor jeg vil gjøre det, og ikke minst hvordan jeg skal komme meg dit. Uten å ha tenkt noe over det, så skjer jo ingenting, så jeg tror jeg skal begynne å sette meg ned litt oftere å faktisk finne ut av sånne ting. For tiden står som sagt ikke i ro, og da bør heller ikke jeg gjøre det. Kan det være anelse av en liten krise som bygger seg opp her, en kamerat av meg sa velkommen til midtlivskrisa, men jeg tror ikke jeg er helt der enda, men hvem vet.

Uansett, det var vel det jeg rakk i denne omgang, jeg har noe opplegg på gang i Oktober, så jeg kan vel bare pushe det litt. Stikkordene er jo video, og bloggen selvfølgelig. Så gjenstår det bare å se om det lar seg gjennomføre. Det er vel til syvende og sist opp til meg, som med alt annet. Men la oss krysse fingrene, og så skal jeg i tillegg ikke la det gå like lenge til neste gang jeg oppdaterer her. Ha en fin dag videre!

#owlando