En liten høstferie er i gang

Da var jeg tilbake igjen og bloggen får seg et velfortjent innlegg, det går litt mellom hver gang, men det viktigste er at det kommer innhold. Så her er det, innhold. Litt tørt, jeg vet, men det er kun for å veie opp for en uke med konstant regn. Jeg har ikke noe imot regnet egentlig, det er bra for meg, bra for strømprisen og bra for landet. Jeg har uansett en jobb som er basert innendørs og det er jeg veldig glad for, fordi oddsen for ukevis med konstant regn er vel en av årsakene til at jeg helst unngår jobber som foregår mer enn tretti prosent utendørs.

Men nok om det, det er høst og det er sånn været skal være, i blant. På jobben går det greit, jeg har kommet meg godt inn i systemet by now, og vi har hatt mye hendelser der på den lille tiden jeg har jobbet der. Vi var et team på fem, så ble vi et team på ni, og nå er vi et team på fire og på Mandag er vi et team på syv igjen. Ja forvirrende, men som nevnt, mye har skjedd. Vi som er igjen er nå et godt team og jeg håper at de nye som kommer også kommer inn i gjengen med gode vibber. Det er jo viktig, iallfall for meg, for arbeidsmiljøet og god tone blant kollegaer er alfa omega i min bok.

Tidligere denne uken har jeg også fått oppleve absolutt gehør, og det var magisk, eller for å være ærlig så har jeg ikke ord for hvordan det var. Ord strekker ikke til, og det er utelukkende positivt ment. Selv har jeg bare et delvis relativt gehør, og det har gitt meg utrolig mye glede. Sånne ting kan ikke læres, man er bare skrudd sammen sånn, og jeg må bare slå meg til ro med at jeg aldri kan få et absolutt gehør, men hadde det gått an å ønske seg noe sånt, så hadde jeg gjort det. Jeg kunne solgt min egen leilighet for å få et absolutt gehør, punktum!

I går var det Tirsdag, og det er som kjent nå, Perle-Tirsdag på House of Nerds. Det var bare den harde kjernen som var der i dag, pluss at vi fikk et kort gjestebesøk av Julie. Men plassen var stappa av folk, Logitech hadde konkurranse, en gjeng russere var samlet til språklæring, et par var på date, og en til nå ukjent gjeng satt å spilte Smash Bros i sofaen. Dette førte til at vi satt ved bardisken å perlet, det var også utrolig koselig, da fikk man tatt inn det meste av stemningen. Men også på grunn av dette, så ble det ikke så effektiv perling for min del, men det gjør ikke noe, det var utrolig koselig uansett.

Nå i skrivende stund, en setning jeg bruker i sannsynligvis hvert eneste innlegg, siden jeg da er i en skrivende stund. Jeg befinner meg nå i Bodø, og jeg er klar for en liten høstferie på hele tre dager. Høsten kan være helt fantastisk i Nord-Norge, og forhåpentligvis blir det slik denne gangen også. Naturen kan være en utrolig fargepalett på denne tiden av året, og jeg ønsker meg alt annet enn regn. Det blir noen dager her nordpå før det bærer tilbake til Østland, Oslo, og hverdagen igjen på Søndag. Det er godt mulig det blir noen små innlegg her de kommende dagene med litt bilder.

Det er viktig å ta seg litt tid til å slappe av, kose seg, og å nyte det naturen og hverdagene kan by på. Jeg aner ikke om det er høsten som er årsaken, men jeg føler at jeg er i en litt avslappet og melankolsk stemning. På en god måte, selv om jeg vet de fleste forbinder melankoli med noe negativt. Men la meg da bare fortelle om hvor mye bra musikk som er blitt laget i melankoli, og hvor inspirerende det kan være. Kanskje, bare kanskje, kan min lille kreative tørke snart være over, den har vart så altfor lenge. Vi får se, nå må jeg uansett stikke, jeg har en buss å rekke. Vi blogges!

#owlando