Siste dag i Bangkok

Det er så mye å se i Bangkok, ingen tvil om det, og i dag var siste dagen med utforsking for denne gang. Men det ble ikke holdt igjen av den grunn, snarere tvert imot. Første stopp ble innom et blomstermarked, ja, et eget marked for bare blomster. Og det var noe for seg selv, her var det kunstverk uten like. Jeg har alltid tenkt at frokostene servert på hotell i Thailand har vært veldig fint dandert, men her så jeg hvor inspirasjonen kommer fra. Folkene på dette markedet kunne virkelig det å få ting til å se stilig ut, de har mestret blomster for å si det sånn.

Etter blomstermarkedet tok jeg turen inn Golden Mount, etter mange tips og litt søking rundt på TripAdvisor. Jeg er ikke sponset av noen, men jeg kan absolutt anbefale TripAdvisor med på reisen. Det er noe av det beste jeg har hatt med meg når det kommer til å finne ut av hva man bør se. Sånn foruten tips og anbefalinger fra lokale da.

I dag lar jeg egentlig fotogalleriet tale for seg, men det er stikkord her som marked, templer, utsikt, statuer, og til sist, utenom galleriet. Her er litt reklame for hvor jeg bodde under oppholdet i Bangkok.

Owlando