Shopping langs elven

På hostellet har jeg sett masse brosjyrer som henviser turister til et flytende marked litt utenfor byen, beklageligvis som med alt annet så har jeg knapt navngitt noe som helst i disse blogg innleggene. Jeg har planer om å legge ut hele min tur og navn på stedene jeg besøkte litt senere, så til deg som vil vite det, følg med. Men ja, jeg dro til et flytende marked, noe som er ganske så unikt. Det er rett og slett som det står, et flytende marked. Et marked bygget langs en elv, her reiser man med longtail båter, fra butikk til butikk der alt mulig rart selges. En opplevelse utenom det vanlige, og her kjøpte jeg ting bare for å ha kjøpt de. Opplevelsen var det viktigste, dette er ulikt noe annet jeg har gjort før, til tross for alle mine turer i Thailand.

I løpet av turen ble det også stopp innom templer, og en restaurant som serverte meget god mat, som alltid. Det er noe med det å kunne flyte igjennom et marked, med en personlig long tail sjåfør, jeg var heldig der siden jeg fikk en pratsom en. Og han var engelsktalende, ellers hadde det hatt lite å si egentlig.

Etter elvemarkedet bar det tilbake til Bangkok og enda en tur til det kongelige palasset. Samtidig så var jeg på enda et tempel, som nevnt tidligere så skal jeg komme tilbake med navn på alle plassene. Dette var litt av en plass, mye stilige bygg,statuetter og historie. Ut mot kvelden ble det middag på en rooftop restaurant med utsikt over byen, og jeg fant en diger ugle figur som jeg selvfølgelig måtte få tatt et bilde med. Sånn var den dagen, det er et hav av ting å se i Bangkok.

Owlando