Hjem til Kamala

Min store backpacker tur er nå egentlig over, jeg har sett utrolig mye, men selv om jeg ikke skal hjem til Norge riktig enda så er det meste gjort. Nå skal jeg snarere til Phuket, og Kamala. Her skal jeg slappe av, nyte stranda, møte venner og min andre familie. Derfor er det ikke så mye bilder herfra nå, men jeg har jo noen da. Det var godt å komme hjem til Kamala, å kunne senke skuldrene litt, og å leve som standard turist med alt det innebærer. Strand, badebasseng, shopping, og en drink langs strandpromenaden.

Samtidig fikk jeg endelig møtt Cream og familien der igjen, jeg hadde ikke sett dem på lenge. Dette er en familie jeg har blitt kjent med over mange år, via turer hit med min egen familie. Bånd har blitt knyttet, og til vanlig har vi sett hverandre hvert år, men i senere tid har det vært litt unntak grunnet at jeg har blitt voksen. Jobb, skole og sånne ting har kommet i veien.

Jeg har alltid vært enebarn, så det at dette ble til et slags bror og søster forhold har vært utrolig koselig. Jeg har vel alltid lurt på hvordan det er å ha en liten søster eller bror, og jeg antar det her er slik det er. Sånn bortsett fra at kommunikasjonen er litt vanskelig til tider så. Hun er ikke så god i Engelsk, og jeg er enda mer elendig i Thai, men det har ikke stoppet oss.

Da jeg kom på besøk ventet det klemmer, kake og feiring. Bursdagen min hadde de ikke glemt, så vi dro sammen til et tempel og tente lys, og sendte ut sånne flyvende lamper. Det var utrolig koselig. De neste dagene er til forandring fra alle de tidligere, planlagt, jeg har planlagt å bare slappe av og å gjøre nada. Alt som står på agendaen er å sove, gå på stranda, spise, og å være med Cream. Inntil flyet mitt går om noen dager.

Owlando