May the fourth be with you!

Ja i dag er den dagen, som min kollega minnet meg på mye i høst og som jeg til da ikke var klar over. Det er fjerde Mai, og dette er også kjent som StarWars dagen. Et lite ordspill på May the force be with you.

Her kommer en liten oppdatering fra meg, det har vært lite av det i det siste men jeg kan forsikre om at dagene har vært nærmest like nok til å ta en copy-paste og så hadde det vært greit. Vi er inne i en ny måned nå, og det nærmer seg brått sommeren, jobben går som vanlig men usikker på hvordan det blir fremover. Når det gjelder trening så har jeg fått et opplegg som jeg sikkert nevnte tidligere, og det er 100 pushups, 100 situps, 100 squats, og det å løpe en halv mil hver dag. Og jeg prøver å gjøre dette så mye som det går, men etter tips fra min venn i helsevesenet så skal jeg passe på å nytte restitusjonsdager i ny og ne.

I tillegg så har brus forbruket mitt gått opp igjen, jeg er tydeligvis litt for glad i det. Så nå skal jeg prøve en slags brus challenge igjen, ikke full stopp denne gangen, men prøve å holde det til 3 brus i uken, jeg har alt brukt opp 1 denne uken, så vi får se hvordan det går. Jeg skal i allefall være mer oppmerksom på det.

Jeg holder også på med noen andre prosjekter og det skal jeg fortelle mer om veldig snarlig, ellers er det ikke så mye mer å si annet enn velkommen til Mai, og håper du har hatt en fin dag.

Owlando