En søndag full av sol og trapper

Det er slutten på uka, også kjent som Søndag. Opprinnelig hadde jeg tenkt å ta det ganske kuli i dag, men det ble litt andre planer. Sola skinte og det var nesten som en sommerdag, og da måtte jeg bare ut. Ut i sola, få med meg frisk luft, folk og selvfølgelig litt trening.

Det er på dager som denne at man glemmer alt om Corona og det fæle som skjer i verden. En dag der man bare puster ut og lever i nuet. Masse folk på sletta i dag, folk spiller fotball, folk griller, folk leser, folk soler, folk er ute igjen! Og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor, å sitte inne hele dagen i dag ville vært nesten en skam med mindre man måtte, eller at man har et superbra spill å fullføre!

Selv har det vært blanding av lesing og trappetrening hele dagen, eller ikke hele dagen men jeg gikk ut klokka 13, og var hjemme igjen i 17 tida. Så nå blir det Grandiosa og gaming resten av kvelden, med god samvittighet. Har tydeligvis gått opp nesten 150 etasjer så det er jo også ganske greit å feire, et ekstra pizza stykke til meg. Håper du har hatt en fin dag, vi snakkes!

Owlando