Maskinen er bestilt

Som nevnt i tidligere innlegg så var jeg i vurdering ang å anskaffe meg PC, og nå var avgjørelsen gjort. Litt pruting og god deal fra Kompletts allerede gode tilbud gjorde at det var nå eller aldri. Maskinen er litt av et beist, og takket være at det er en Komplett-PC så er det lett å oppgradere den på sikt. Slik det ser ut nå så kommer den til å holde i mange år, og når noe først må oppgraderes så er det bare å kontakte Komplett. Sånn her kommer herligheten til å se ut:

Jeg er ganske godt fornøyd med utseendet, ikke at det noengang har betydd noe for meg, men denne ser visually pleasing ut. Ikke for mye bling og blink, men akkurat passe til at den ser kul ut. Etterhvert skal jeg få mitt eget logo på den i form av et klistremerke også, med mindre logoen min blir for stygg for den, haha.

I den forbindelsen så er jo nå snart min kjære MacBook Pro som jeg skriver på nå overflødig, eller jeg skal selge den i alle fall. Så om noen av dere som leser er interessert i en meget kraftig og god multimedia bærbar så er det bare å kikke innom denne linken her:
https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=186825928

Annet enn det så hadde jeg en liten Twitch stream på morgenkvisten i dag før jeg dro ut, det var CoD Warzone som var på tapetet i dag, og det gikk ikke så verst, her er et høydepunkt fra den streamen:
https://www.twitch.tv/videos/699970748

Nå blir det litt jobbsøk på Finn.no og denne bloggposten her før jeg skal gå å levere et produkt på reklamasjon, så får jeg håpe det går i orden. Etter det er planen trening, og mulig det blir taco til kvelds, og kanskje enda en stream. Det er ganske gøy å streame, og for å reklamere enda litt mer, sjekk ut:

https://www.twitch.tv/owlando

Det var alt fra meg i dag, så avslutter jeg med å ønske dere alle en riktig god Tirsdag.

Owlando