Enda en ny uke

Forrige uke kom FallGuys, og jeg bestilte meg en ny PC, maskinen er enda ikke kommet, den blir jo bygget av Komplett før den sendes hit. Ventetiden har jeg fylt med det nye spillet FallGuys, et spill som basically er som et gameshow blandet med BattleRoyal sjangeren og Wipeout, for de av dere som har sett det programmet på tv. Kort forklart er det 60 søte figurer inkludert deg, som skal igjennom en masse hinderløyper, gradvis blir man silt ned til det bare er en igjen. Spillet har en litt spesiell fysikk og veldig morsomt utseende, og det er gratis på PS4, samt ikke så innmari dyrt på PC. Anbefales.

Foruten det så var jeg i Sandefjord i helgen og forsøkte litt mer sommerferie følelse, og nå er det en ny uke med jobbsøk, og det ryktes om at sommeren gjør en liten tilbakekomst denne uken, både til glede og forargelse. Glede: Fordi det blir varmt og man kan bade igjen! Forargelse: Ny gaming pc og 30+ grader inne…
Stort mer denne uken er ikke planlagt, men det er mye på tapetet når maskinen kommer i hus, med mindre det er uutholdelig innendørs. Annet enn det er det vel ikke å si, dette er jo den såkalte Mandagsbloggen, der fint lite dukker opp.

Benytter muligheten til å ønske alle en riktig fin uke, og ja, vi blogges!