Jeg er tilbake igjen

Det er August, og sommeren har flydd forbi, det samme har motivasjon og inspirasjon, så derfor var det tørke rett etter årets familieferie. Nå har ting endret seg, og jeg satser på å få igang dette prosjektet her igjen. Når jeg tenker meg om så har dette prosjektet dødd og gjenoppstått flere ganger enn noe jeg kan sammenligne med, det har blitt sin egen greie. Vanligvis når jeg kommer tilbake så sletter jeg alt av innhold for å begynne på nytt med blanke ark, og det gjorde jeg også denne gangen. MEN, jeg fant tilbake alle innleggene fra den 1. Januar 2020, og hva passer vel bedre enn å faktisk la bloggen gå fra den datoen, det er tross alt starten på et nytt tiår selv om det har vært ganske labert sånn med tanke på hele verden.

Brasils regnskoger brenner, rasisme tar fortsatt livet av folk, global oppvarming blir stadig et større problem, Trump er fortsatt president, Kanye West vurderer å følge hans fotspor, og denne bloggen døde ut, for et år sier jeg bare. Men nå er vi jo allerede litt over halvveis så hva som gjenstår å hende det er veldig uvisst, eneste jeg vet er at denne bloggen skal få tilbake livet sitt. Og så kan man jo krysse fingrene for at hverken Trump eller Kanye får tittelen president. Men hva skjer her fremover, og hva har skjedd siden sist, svaret på det siste er absolutt ingenting.

Og svaret på det første er at jeg har fått litt nye planer og ideer som jeg ønsker å gjennomføre, jeg har alt fått igang litt mer innehold på bloggen (Selv om det var å hente inn de gamle innleggene igjen.) og jeg er klar for å skape mye nytt innhold. Jeg er i sluttfasen på min logo, som har fått tusenvis av revisjoner, jeg er sikker på at dersom jeg ga blanke i å lage den på nytt om og om igjen så hadde jeg kunne jeg lært meg et språk flytende, men den gang ei. En hard beslutning har blitt å la den bli som den blir når dette er ferdig, eller å bare lage noe helt annet, kanskje det hjelper, den ene læreren min sa tross alt kill your darling. Men det føles egentlig helt forkastelig ut å legge bort et prosjekt jeg har holdt på med siden 2015, men men, vi får se.

Foruten det så driver jeg i disse dager å finne ut av hvordan jeg kan sette opp litt streaming på Twitch, få det til å bli en fast greie, og å kaste meg inn i game streaming. I den anledning driver jeg å hoppe tilbake på PC toget igjen, men der har det skjedd mye siden sist, med tanke på at sist var før 2010 så er det ikke rart. Jeg driver konstant å leser meg opp på teknologi nå for å finne ut av hva jeg kan gå til anskaffelse av. I samme slengen så vurderer jeg da også å selge min nåværende MacBook Pro da den absolutt ikke trengs hvis jeg skal skaffe meg en proff gaming pc. Det at Mac er mye bedre enn PC på foto/video er jo ikke lengre sant da de bruker samme innmat, og ja Apple sine produkter er svindyre, det har alltid irritert meg at denne Macen som jeg skriver på kostet 32 000 da den ble kjøpt og allerede fra start så lagget det voldsomt når jeg spilte Rocket league. Men igjen, Mac maskiner er ikke for gaming. Som bærbar maskin så kan jeg bruke min iPad eller eventuelt kjøpe en brukt MacBook air, for ærlig så har det knapt skjedd at jeg sitter å jobber med noe krevende utenfor hjemmets fire vegger. Så da kan jo en kraftig stasjonær maskin være like greit og heller ha en lett og enkel bærbar til surfing og hva annet jeg måtte bruke den til på farten.

Så til det siste punktet, økonomi, eller rettere sagt jobbsøk. For det er jo der jeg er igjen, jeg ga meg selv fri i Juli da det pga Corona og fellesferie var lite respons fra noe som helst av jobbsøk. Men nå som August er her så er det på tide å kaste seg inn i det igjen, og NAV har begynt med en ny greie også som krever at man skal søke 3 jobber pr uke, det er ganske fin egentlig. Så ja, jeg håper på å finne en ny jobb snart, men i mellomtiden skal jeg fokusere på egne ting, så det er det som kommer fremover. Ting skal publiseres på nytt, og om alt går etter planen så skal jeg gjøre om på alle sider og sosiale medier i dag, så går jeg inn i August med et nytt ansikt, et nytt mål, og forhåpentligvis kommer det noen vei. Følg med på reisen!

Owlando