Lengter etter trening

Tida flyr (Føler jeg starter hvert innlegg med den setningen der…) og vi er snart i Mars allerede. Min drøm om mye trening og store mål for trening i 2020 har fått en alvorlig støkk som det heter. Per dags dato har jeg vært ute av spill seks uker av snart åtte. Det er jo ikke akkurat god statistikk, og jeg kan vel telle årets treningsøkter fortsatt på to hender. Planen var jo opprinnelig tre økter i uka, men det ble vel nesten tre pr måned slik som det ligger an nå. Gud som jeg savner trening.

Men en liten ryggoppdatering, det har begynt å løsne opp, etter å ha brukt en halv formue på kiropraktor (tro meg, det er verdt det!) så har jeg endelig fått smertefrie dager. Og det blir stadig bedre, og nå er jeg nede på ett besøk i uken hos kiropraktoren. Godt for meg, og godt for lommeboka. Men nå er det snart på tide å gjøre comeback på treningssenteret.

Men man må ta det rolig, så jeg har nylig meldt meg inn i SiO sitt tilbud for svømming og trening, noe som gir meg mulighet til å benytte meg av svømmehallen ved Domus Athletica, og ganske mye annet rundt omkring i byen. Svømming er den beste form for trening når man skal ha det belastningsfritt, eller så lav belastning som mulig, det er naturlige bevegelser, og jeg vil si det er ganske gøy.

Planen er å returnere til vanlig trening når Mars starter, så får vi se hvordan det går. Jeg gruer meg litt til å se hvor mye formen har falt, med tanke på vekttapet og generelt lite mosjon de to seneste månedene. Men men, jeg får bare begynne på nytt, og jobbe meg oppover igjen!

Owlando