En halv måned brusfri

Tida flyr, hvis jeg fikk en krone hver gang jeg sa det ville jeg vært rik. Men neida, sånn er det nok ikke, jeg trasker i arbeidsmaurens vei, og dagene flyr avsted. Men noe annet som også flyr av sted er tiden uten brus.

Og hvordan har det gått til nå? Joda, den første og andre dagen var desidert verst. Da hadde jeg skikkelig lyst på brus, men gradvis avtok den lysten, og nå i dag så er den vel så og si borte. Jeg hadde aldri trodd det, men jeg klarer mer fint uten brus.

Til nå har jeg drukket vann, vann med smak, og smoothies/juice, dog nypresset, så det å si at det er samme som å drikke brus er helt feil. Frukt er sunt, og ferskpresset frukt uten tilsetninger er helt innafor. Foruten det så har jeg også byttet ut drikken til mange måltider med sjokolade proteinshake. Både for vekta sin del, men også fordi det er skikkelig digg!

Det gjenstår nå ca 13,5 dag av utfordringen, og det har jeg stor tro på at skal gå bra. Det skal mye til for at jeg skal knekke nå, selv en ny sykemelding skal ikke få meg tilbake på brus kjøret.

Owlando