Den koselige Paddington

Jeg kan ikke svare for om du kjenner til en liten bjørn med rød hatt og blå frakk, selv var det et vagt minne fra barndommen om at jeg hadde sett noe sånn. Paddington er navnet og han lever i beste velgående, den gang husker jeg ham fra tegnefilmer jeg hadde på VHS men nå finnes han altså på Netflix og går under min personlige ukens anbefaling.

Det er to moderne Paddington filmer, anbefaler å se de i riktig rekkefølge. De har vært ute lenge så det er neppe noe nyhet for noen, men jeg har aldri sett dem før selv. Jeg hadde på en måte ingen interesse for de, men fy så feil jeg tok. Det er en skikkelig feel good film som forteller historien om en bjørn som reiser fra det mørkeste Peru og hele veien til London for å finne et hjem.

Underveis finner man ut at Paddington har to unike egenskaper, den første er at han alltid får venner hvor enn han drar, og det andre er at han er veldig flink til å skape kaos der han er, helt ufrivillig, men han har en god del uflaks når det gjelder visse ting. Men dette gjør jo at man ofte får noen latterkuler igjennom filmens gang.

Mer vil jeg ikke si, annet enn at dersom du har Netflix konto, ta en kikk på Paddington en og to!

Owlando