Hei Mosjøen

Det er nok engang relativt tidlig, sola skinner og steiker over Trondheim by, og vi legger ut på tur igjen. Nå går turen videre i retning Mosjøen.

Det ble noen stopp her og der pga utsikt og vakker natur. Jeg kommer til å lage et eget album fra denne turen i etterkant. Siden det er for dårlig dekning til å laste opp x-antall bilder av fjell og fjord. Kan være fordi jeg også vil spare mobildata.

Etter mange timer, ca seks for å være presis, så ankom vi Mosjøen sentrum. Og siden det ikke er så stort så tok det ikke lang tid å finne hotellet, der ble det kjapp utpakking og så døde vi alle litt på sengen. Varmen tar på, og det høres kanskje rart ut, men man blir sliten av å sitte i bil, uansett om man kjører eller sitter på.

Etter et godt måltid i særdeles idylliske omgivelser så ble det enda en gåtur i lille Mosjøen sentrum. For en nydelig by dette er.

Sola steiker som bare det, og jeg ønsket meg egentlig bare skygge, eller det å bade. Men det ble heller kveldsmat på hotellet. Og etter den dro jeg ut igjen for å møte en venninne fra Folkehøgskolen. Det er ti år siden vi gikk der, tida flyr, så det var godt å sees igjen. Og vi gjorde som vi pleide, å gå sene turer i fint landskap. Hun viste meg også en annen del av Mosjøen, snarere bestemt andre siden av elva, og der var det nydelig! Mosjøen er virkelig en vakker by!

Owlando