Hei Bodø & Moskenes

Klokka 08.30 sa vi farvel til Mosjøen for denne gang og turen går videre i retning Bodø. Der skal vi ta ferjen over til Moskenes, og det er jo der vår hoveddestinasjon er. Lofoten.

På veien til Bodø så dro vi forbi Mo i Rana, og opp på Saltfjellet. Der tok vi et stopp ved Polarsirkelen og Polar senteret. Et fint stopp med ganske unik utsikt, her fikk jeg også prøvd meg ei grillpølse laget av Reinsdyr. Det var faktisk veldig godt, så det blir nok en slik en på turen hjemover også dersom vi stopper her.

Opprinnelig var planen å stoppe innom Fauske for å spise lunsj men siden det er Søndag var jo det meste stengt. Vi dro derfor rett til Bodø, og der hadde vi god tid, siden ferjen vi skal ta herifra ikke gikk før klokka kvart på syv.

Da ble det imidlertid et større måltid på en lokal Indisk restaurant. Great Gandhi, her ble også familien introdusert til Indisk mat for første gang, er man på tur så er man på tur. I morgen blir det min tur til å utfordre meg selv, for da blir det fisk på menyen.

Omsider kom tiden for ferjen, vi var ute i god tid og fikk sikret oss god plass. Selve ferjen var større enn jeg trodde, og det var også en kiosk ombord. Det var en fin mulighet for å gå ut på dekk, og der ble det jo litt bilder, blant annet dette.

Det var en herlig tur på tre timer å komme seg fra Bodø og over til Lofoten. Men på den tiden fikk jeg oppdatert min Instagram konto som du finner her: Owlando. Og omsider kom vi frem til Lofoten.

Vel fremme i Lofoten så sjekket vi inn på hotellet, men selv om klokken nærmet seg tolv så var sola fortsatt høyt på himmelen. Vi dro derfor ut for å jakte midnattssol, flere bilder av dette kommer i et annet innlegg.

Det er rart å si god natt selv om sola skinner, men god natt!

Owlando