Hei Trondheim

Vi turer forbi Elverum og starter på veien inn i Rendalen/Østerdalen. Stikkordet her er elg, og et av våre stoppesteder ble den store elgen kjent som Storelgen. En fantastisk fin og stor skulptur av en elg, midt i skogen der kongen hører hjemme..

Turen var godt igang, veien fremover er lang, men underveis gjorde vi flere stopp. Et av stoppene var blant annet en tur innom Kjell Aukrust Museumet. Det er jo her Flåklypa ligger, og inne på museumet fikk jeg mye informasjon og eventyr om skaperen av Flåklypa universet. Det var en fin opplevelse å få med seg.

Klokka nærmet seg fire når vi endelig var fremme i Trondheim, litt flaks fordi da fikk vi muligheten til å få med oss litt av denne fine byen. Sola steiket like mye som hjemme, så dessverre uteble den svalere hverdagen jeg håpet på. Men men, vi fikk nå sett Nidarosdomen og spist god pizza.

Ut mot kvelden ble det noen runder med sparkesykkel, Trondheim er en liten by hvis man bare tenker sentrum kjernen, så jeg rakk to runder rundt. Det tok bare tyve minutter. For en herlig dag, i morgen bærer det videre mot Mosjøen, der det forhåpentligvis er kaldere.

Owlando