Hei igjen Trondheim

En tidlig morgen nok en dag, og en lang biltur i vente. Veien gikk i dag videre fra Mosjøen og til Trondheim, ikke så mange stopp på veien i dag, desto tidligere kom vi frem til Trondheim. Denne gangen bodde vi på et annet hotell som lå ca like ved Nidaros Domen. Ikke at det andre lå langt unna heller, men denne var så og si rett ved.

Etter innsjekking på hotellet, parkering av bil og en drøy times avslapping på rommet, ja det tærer faktisk på å kjøre/sitte i bil så lenge av gangen, så ble det ut å utforske Trondheim igjen. Været var ca ti grader kaldere nå enn forrige visitt, og det passet helt perfekt. Forrige gang var det for varmt uansett.

Jeg glemte nå nesten å nevne at vi gjorde et annet stopp denne gangen, vi besøkte Tyholt tårnet, det store tårnet med restaurant i toppen. Her har du utsikt over hele Trondheim, og selve restauranten roterer, så spiser du der så får du i løpet av timen en hel 360 opplevelse av Trondheim. Det var ganske stilig!

Trondheim bykjernen er jo ikke så stor, så når vi vel kom oss ut fra hotellet så var det egentlig bare å gå samme ruten som sist. Bort til Nidarosdomen for å ta enda litt flere bilder av den, og så nedover mot Solsiden. Der satt vi å nøt solen en times tid før vi gjorde gjenvisitt hos Peppes pizza. Pizzaen på Peppes Trondheim er faktisk bedre enn mange andre Peppes pizzeriaer av en eller annen grunn.

Etter masse pizza ble det en liten gåtur til havna, en annen side enn vi besøkte sist. Her fikk vi slappet av litt, selv om det ble spilt dødsmusikk i bakgrunnen, det ødela idyllen litt å høre på en fyr som man skulle tro ble torturert. Men men, i samme tid fikk jeg også se to søte måkeunger og da ble det photoshoot!

I morgen venter siste etappe, hele veien fra Trondheim og hjem til Kongsvinger, en lang lang tur, men vi skal stoppe i Røros dersom været tillater det. Og jeg har et håp om å spise på Elgstua i Elverum også, men vi får se hva det blir til, alt dette får vi svar på i morgen. Vi blogges!

Owlando