Hei igjen Mosjøen

Tidlig morgen i Bodø, en god frokost på hotellet og så bar det ut i bilen igjen. Været er sånn passe temperert, og det blir nok en deilig dag til tross for at meste av den blir tilbrakt i bilen.

Veien ut av Bodø så må jeg innrømme det var rart å velge noe annet enn veien mot Saltstraumen, da dette er den veien jeg er mest vant med å velge de seneste årene. Men men, nå går turen mot Fauske og videre til Mosjøen.

Det gikk raskt å komme seg til Fauske, det er ikke så langt unna Bodø som det virker. Men det var ikke så mye å stoppe der for, så vi utsatte vårt stopp til Mo i Rana.

Vel fremme i Mo i Rana så fikk vi pantet flasker, det var blitt en hel haug av dem over tid med spontane bruskjøp her og der. Gevinsten var akkurat nok til å kjøpe en pakke Cartoonies kjeks, noe som har vært en slager på denne turen.

Mo i Rana har veldig mye fine blomster, og ligger veldig fint til vil jeg si. Akkurat passe stort, og med fin utsikt over fjorden. Foruten det så var det et knippe spisesteder og det minnet meg litt om stedet jeg vokste opp, minus fjordutsikten selvfølgelig.

Senere på dagen ankom vi Mosjøen igjen, og det ble reprise av hotellet. Når vi kom frem ble det en liten lur før vi omsider gikk ut for å få oss litt mat, det ble Fru Haugans enda en gang. God mat i idylliske omgivelser som jeg sa sist, og det ble det også nå.

Etter en lengre gåtur på kvelden, så dro jeg på besøk til venninnen min igjen og så en film, før jeg så gikk på en vandretur og deretter tilbake til hotellet. Siste syn av Mosjøen på en stund vil jeg anta, i morgen venter etappen mot Trondheim. Vi blogges!

(Bilder mangler pga dårlig nett, blir lasta opp når jeg får nett.)

Owlando