Hei igjen Bodø

Hei igjen Bodø, nå starter turen hjemover igjen. Første stopp er Bodø, siden det er ukedag så er det litt mer liv i denne vakre byen.

Dagen startet med frokost på Leknes og rett i bilen i retning Moskenes. Hoveddestinasjonen er nådd og vi har hatt noen utrolige dager på Lofoten, så nå bærer det hjemover. Samme ruten hjem, kanskje noen andre stopp men for øyeblikket er planen å kjøre samme ruta hjem.

Ferja var på plass og det var vi også. Tre timer med nydelig utsikt, diverse musikk og Nerdelandslaget på ørene så var vi i Bodø. Her gikk turen innom hotellet først, deretter en gåtur igjennom Bodø sentrum. Etter det ble det mat på Egons, og enda en kveldstur i midnattssolen. Selv om det ikke er midnatt så kaller jeg det for det om.

Kortere innlegg i dag, både fordi jeg er trøtt, og fordi det skjedde litt mindre i dag. Jeg legger en liten plan for hvordan alle bildene skal klargjøres, minnekortet ble fullt i dag så måtte kjøpe nytt. Det har aldri skjedd før, heldigvis skjedde det her i Bodø og ikke i Lofoten. Vi blogges i morgen, da går turen til Mosjøen igjen.

Owlando

Bod